05 / 05 / 2024

IPS

IPS

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından "Dubai International Property Show" 30 Mart-l Nisan tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşiyor. 11. Dubai International Property Shovv'un (IPS) Türkiye'den katılım fazla.

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi 9C'ye dev indirim

Hepsi Burada'dan yine büyük kampanya geldi. uygun fiyata sağladığı üçlü arka kamera sistemi ve geniş 6,53 inç HD+ IPS LCD ekranlı Xiaomi Redmi 9C'ye yaptığı indirimle vatandaşı yine cezbetti. Fiyat performans modeli Xiaomi Redmi 9C Türkiye'de büyük bir pazara sahip. 

DELL'den Dünyada bir ilk! 6k çözünürlüğe sahip monitör

Kadim bir geçmişe sahip dünyaca ünlü DELL markası, IPS Black panel teknolojisine sahip dünyanın ilk 6K çözünürlüklü monitörünü tanıttı.

İps Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İps Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Altay tarafından kuruldu.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Yatırım Kongresi 8 Ocak'ta gerçekleşecek!

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (IPS)’in Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne katkısının ele alacağı mini basın buluşması 8 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. IPS’ e, bu yıl %50 daha fazla Türk firmasının katılması bekleniyor.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

Türk gayrimenkul sektörü Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor!

Körfezli yatırımcı, alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.

Körfez yatırımcıları Dubai Yatırım Kongresi ve Fuarı'nı bekliyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.Seçim sonuçlarına kilitlenen Körfezli yatırımcı alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor.

Karadeniz’de yabancı yatırım yüzde 290 arttı!

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor. Seçim sonuçlarına kilitlenen Körfezli yatırımcı alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor...

Dubai Emlak Fuarı organizasyonuna INREMA imzası!

30 Mart-1 Nisan’da Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum’un himayesinde gerçekleştirilecek. 11. Dubai International Property Show’un (IPS) organizasyonunu bu yıl da INREMA üstlendi...

Dubai Gayrimenkul Fuarı 30 Mart'ta!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından "Dubai International Property Show" 30 Mart-l Nisan tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşiyor. 11. Dubai International Property Shovv'un (IPS) Türkiye'den katılım fazla.

Türk firmalar Dubai'de gövde gösterisi yapacak!

30 Mart-1 Nisan'da Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un himayesinde gerçekleştirilen Dubai Yatırım Kongresi (AIM) ile birlikte düzenlenecek olan 11. Dubai International Property Show'un (IPS) Türkiye'den katıl

IPS Haberi

IPS

30 Mart-1 Nisan'da Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un himayesinde gerçekleştirilen Dubai Yatırım Kongresi(AİM) ile birlikte düzenlenecek olan 11. Dubai International Property Shovv'un (IPS) Türkiye'den katılım organizasyonunu bu yıl da INREMA üstlendi. 


SEKTÖRÜN ÖNEMLİ İSİMLERİ FUARDA YERALACAK 

Ortadoğu, Asya-Pasifik, Avrupa ve Afrika bölgesinden inşaat şirketlerini, gayrimenkul danışmanlarını, bireysel yatırımcıları ve sektöre yön veren kuruluşları bir araya getiren Dubai IPS'in Dubai Yıllık Yatırım Kongresi ile birlikte bu yıl 20 binin üzerinde 30 Mart-1 Nisan'da Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçeklestirlecek fuar Dubai Emiri Seyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un himayesinde gerçekleştiriliyor. Ziyaretçi çekmesi ve 80'dan faz- tional Property Show (IPS) ve la ülkenin katılımı bekleniyor. 


KÖRFEZ YATIRIMCISININ BULUŞMA NOKTASI 

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA)'nın himayesinde gerçekleşen ve dünyanın her...