12 / 05 / 2024

iptal olan uçuşlar 10 mart

iptal olan uçuşlar 10 mart

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

AJet yurtdışına uçuşlara kampanya başlattığını duyurdu!

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki olan AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenlediğini kaydetti.

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.

THY'den deprem bölgesi için flaş karar! O uygulama bir müddet daha devam edecek

Türk Hava Yolları 6 Şubat'ta olan ve 11 ilde büyük can ve mal kaybına sebep olan zelzelelerin akabinden deprem bölgesine yapılacak uçuşlar için yüzleri güldüren kararını açıkladı.

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası'na olan kredi borçları resmen ertelendi! Şimdi peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası'na olan kredi borçları resmen ertelendi! Şimdi peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

iptal olan uçuşlar 10 mart Haberi

iptal olan uçuşlar 10 mart

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışının kuvvetli olacağı uyarılarının ardından birçok firma bazı uçuşları için iptal kararı aldı. 

Türk Hava Yolları ve Pegasus tarafından şiddetli kar yağışı sebebiyle ve meydana gelebilecek olumsuzluklara karşın önlem amacıyla iptal edilen uçuşlar internet sitelerinden açıklandı. 

İşte Türk Hava Yolları ve Pegasus'un iptal olan o uçuşları...

Türk Hava Yolları ve Pegasus tarafından 10 ve 11 Mart tarihlerinde yapılacak bazı uçuşların iptal edildiği açıklandı. 

İnternet sitelerinden gerçekleştirilen duyurular kapsamında, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iptal edilen uçak seferlerine iişkin iadelerin ya da değişikliklerin tamamlanacağına dikkat çekildi. 

Peki Türk Hava Yolları ve Pegasus'un hangi uçuşları iptal oldu? İşte iptal edilen seferlerin tam...