05 / 05 / 2024

İrahim Erpamukçu Camii

İrahim Erpamukçu Camii

GAZİANTEP'te, Sanko Holding ve Konukoğlu Ailesi tarafından yaptırılacak 14'üncü cami olan İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı.hmet Çelik, camilerin toplumun en temel kurumları olduğunu belirtti.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

WADAH'tan Ayasofya-i Kebir Camii'nin ibadete açılmasına destek!

Malezyalı sivil toplum kuruluşu Malezya Bilinçli Toplum Hareketi (WADAH), Ayasofya-i Kebir Camii'nin ibadete açılmasına destek verdi.

Selimiye Camii depreme dayanıklı mı?

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Selimiye Camii'nin depremlere dayanıklı olduğu bilim heyeti raporuyla tescillendi...

Dante Bilişim Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dante Bilişim Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli Cahit Erpamukçu tarafından kuruldu.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Mustafa Koyuncu Camii açıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Parsana Yaylası Mustafa Koyuncu Camii’nin açılışını yaptı.

TOKİ'den Uşak'a 352 konut ve 4 dükkan!

Uşak Karahallı 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 352 konut ve 4 dükkan ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Kernek Camii’nde yıkım yeniden başladı!

Malatya'nın Kernek bölgesinin sembol yapılarından olan 66 yıllık Kernek Camii’nin, yenisinin yapılmakta olduğu nedeniyle mahkeme tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararı sonucunda Aralık'ta durdurulan yıkım, yeniden başladı.

Çamlıca Camii'nin yüzde 99'u tamamlandı!

2013'te temelleri atılan Çamlıca Camii'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 99'u tamamlanan camide 100 dönümlük alanda peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı.

Bursa Mescid-i Aksa Camii'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Akpınar Mahallesi'nde yer tahsisinde bulunduğu Mescidi Aksa Camii'nin temeli atıldı. Cami derneği yöneticilerinden Ali Girgin, cami için yer tahsisi yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

İrahim Erpamukçu Camii Haberi

İrahim Erpamukçu Camii

GAZİANTEP'te, Sanko Holding ve Konukoğlu Ailesi tarafından yaptırılacak 14'üncü cami olan İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı.


Akkent Semtinde, Akkent Anaokulu ve Anadolu Lisesi yanına yaptırılacak caminin temel atma törenine katılan Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, camilerin toplumun en temel kurumları olduğunu belirterek, “Camiler ellerimizi Allah'a açtığımız, gönüllerimizi Allah'a bağladığımız temel mekanlardır" dedi.


Cami temelinin mübarek ayda ve Kutlu Doğum Haftası'nda atıldığını anımsatan Çelik, “Güzel bir tesadüf oldu. Buradan milletimize sesleniyorum; gelin birlik olalım. Bu ülkeyi atalarımız birlikte imar etti. Birlik olmadan devlet, devlet olmadan birlik olmaz" diye konuştu.


Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da kayınpederi adına yaptıracakları caminin hayırlı olmasını diledi. Adına cami yaptırılacak İbrahim Erpamukçu'nun oğlu Nurettin Erpamukçu ise Abdulkadir Konukoğlu'na babası adına cami yaptıracağı için teşekkür etti.


Konuşmaların ardından dualar...