18 / 05 / 2024

ırak alfemo

ırak alfemo

Kuzey Irak’ta toplam 13 satış noktasıyla Avrupa Kalite Ödüllü mobilya koleksiyonlarını tüketici ile buluşturan Alfemo, bölgedeki mağazalarına geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekledi...

Sarissa İstanbul Evleri'nde sona bırakılan ticari mülk satışa sunuldu!

Ataşehir Finans Merkezi’ne komşu 5 blok 392 daire 42 ticari üniteden oluşan Sarissa İstanbul evlerinde satışı sona bırakılan 3700 metrekare büyüklüğündeki kıymetli ticari mülk satışa sunulmuştur.

Alfemo Dünya Bayi Toplantısı Bakü'de gerçekleşti!

Alfemo, geleneksel Dünya bayi toplantısını bu yıl Bakü’de gerçekleştirdi. 08-11 Mart tarihleri arasında Bakü Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen Dünya Bayi Toplantısı’nda 100’ü aşkın Alfemo bayisi bir araya geldi.

AVM'lerin mimarisinde hangi alanlar zorunlu bırakılacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ''AVM'lerin mimarisinin içerisinde zorunlu olarak bırakılacak alanları tespit ettik. Örneğin 5 bin metrekarenin üzerinde belli bir büyüklükteki alışveriş merkezine bebek odaları tahsis etmelerini istedik." dedi.

Hasan Çaboğlu: TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik!

Karşıyaka Yalı Stadı Koordinatörü Hasan Çaboğlu, KSK'nin çalışmalara ilgi göstermemesinden yakındı ve "TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik" dedi.

İSMOB'da en çok ilgi çeken ürün Alfemo'dan oldu!

12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İSMOB Fuarı’nın en çok ilgi gören ürünü; Alfemo’nun tasarladığı “Seven” adlı koltuk oldu.

İzmir'de kazılıp bırakılan yollar ne zaman tamamlanacak?

İzmir'de kazılıp bırakılan yollar yüzünden kent çamur gölüne dönerken Çiğli'de benzer manzaralar bu kez kaldırımlarda göze çarptı. Ekol KBB Hastanesi ile Kent Hastanesi arasındaki 8019/11 sokakta kaldırımlar kazıldı ve öylece bırakıldı.

Alfemo, İSMOB Fuarı'na katılıyor!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İSMOB Fuarı’nda, estetik ve modern standında 2016 yılı mobilya koleksiyonunu sergileyecek.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Adana'da 950 hektarlık alan atıl şeklinde bırakıldı!

Adana'da yeni inşaat alanı ve arsa üretilmemesi sıkıntısı yaşanırken Büyükşehir Belediyesi, sorunun aşılmasında önemli bir kaynak olarak gösterilen 950 hektarlık alanı atıl bırakıyor.

Fadıl Akgündüz serbest bırakıldı!

Devremülk satışı yaptığı yatırımcıları mağdur ettiği iddiasıyla yapılan suç duyuruları üzerine hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen işadamı Fadıl Akgündüz, serbest bırakıldı.

Alfemo'ya onur ödülü!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, tasarımın sektörün gelişimi için en önemli lokomotif güç olduğu bilinciyle bu yönde yapılan faaliyetleri ve genç tasarımcıları desteklemeyi; misyonunun bir parçası olarak görmektedir.

Kentsel dönüşüm fırsatçılara bırakılmamalı!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (KENTDER) Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, kentsel dönüşümü fırsat bilip, hayali emsal dağıtarak, daire sahiplerinin aklını karıştıranlar olduğunu belirterek, "Ortam bu tip fırsatçılara bırakılmamalı." dedi.

Türkiye'deki Termik santraller devre dışı bırakılmalı!

Oil Change International" ve "350.org" isimli iki küresel çevre örgütü tarafından ortak yayınlanan, Elbistan-Afşin bölgesini de yakından ilgilendiren fosil yakıtlarla ilgili raporda Türkiye’deki termik santrallerin tamamının devre dışı bırakılması gerekti

ırak alfemo Haberi

ırak alfemo

Türkiye’nin mobilya ihracatında lider markası Alfemo, Irak ve Kuzey Irak’a mobilya ihracatı yapan şirketler arasında da yıllardır ilk sıralarda yer alıyor. Alfemo, dünya markası olma hedefine uygun olarak kurduğu stratejik iş bağlantılarıyla, bu bölgedeki mağazalarına da her geçen gün bir yenisini ekliyor.


Kuzey Irak’ın en önemli şehirlerinden Süleymaniye’de, 10.000m² nin üzerinde kapalı alanı ile Iraklılara hizmet verecek olan Diwanland 2 AVM’nin açılışı, seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi.


Alfemo; Diwanland 2 AVM içerisinde yer alan; ev mobilyası koleksiyonunun sergilendiği Concept Showroom’u, genç ve çocuk odalarının sergilendiği Kids & Teens Alfemo Showroom’u ve ikramların yapıldığı Alfemola’sı ile açılışın en çok ilgi çeken markası oldu.


Alfemo Yönetim Kurulu Başkanı Ali Davulcuoğlu’nun bizzat katılarak Süleymaniye Yatırımlar Genel Müdürü Ferman Garib’e plaket verdiği açılış töreninde, Süleymaniye...