21 / 05 / 2024

ırak Basra Times Square

ırak Basra Times Square

Uzun yıllardır çok katlı çelik yapılar alanında hizmet veren, Türkiye ve yurtdışında çok sayıda projeye imza atan Kare İnşaat Basra'da 45 bin metrekare alan üzerinde Basra Times Square AVM'yi inşa ediyor...

Mehmet Topuz'u dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı!

İstanbul'da yer alan konutunu satmak için vekalet aldıkları eski futbolcu Mehmet Topuz'u 2 milyon 350 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Öğretmenliği bırakıp müteahhit olan Rahmi Tokay, 33 yılda 13 okul yaptırdı!

Sakarya'da öğretmen okulunu bitirdikten sonra 6 yıl devam ettiği öğretmenliği bırakıp, müteahhit olan Rahmi Tokay, 33 yılda 13 okul yaptırdı.

Ekonomideki Kovid-19 'tedirginliği' yerini 'güvene' bırakıyor!

Kovid-19 salgınının etkisiyle ekonomi çevrelerinde oluşan tedirginlik, alınan önlemler ve sağlanan desteklerle yerini güvene bırakıyor.

Ufuk Önçırak,Trend GYO Kurumsal Yönetim Komite Üyesi oldu!

Ufuk Önçırak, Trend GYO Yönetim Kurulu kararı ile  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

Suudiler Türk şirketlerini ihale dışı bırakıyor!

Türkiye’de konut projelerinin devamlı müşterisi haline gelen Türkiye ile Suudi Arabistan arasında ilişkiler kötüleşti. Suudiler şimdi de Türk şirketlerini ihale dışı bırakıyor.

Ankara-Ankara projesi için istinaf yolu açık bırakıldı!

Ankara 4. Tüketici Mahkemesi'nin Yapı Kredi Koray GYO lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı. 

Ayetullah Ali Hamaney, Basra Körfezi'ndeki adalarda yerleşim yerleri kuruyor!

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Basra Körfezi'ndeki adalarda yerleşim yerleri kurulması için talimat verdi... 

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ankara-Ankara projesi tüketici davası 24 Mart'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasının 24 Mart 2020 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Sultan Mohamed Alqadi ve Rak Properties Co. P.J.S. tarafından kuruldu.

Cenk Yaltırak: İstanbul depremi 7.1 ile 7.6 arasında olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Cenk Yaltırak 26 Eylül'deki depremin modelleme verilerini paylaştı. Paylaşılan veriler ile birlikte korkutan sonuçlar ortaya çıkarken Yaltırak, depremin büyüklüğünün 7.1 ile 7.6 arasında olabileceğini belirtti...

Cenk Yaltırak'tan Yalova depremi değerlendirmesi!

Geçtiğimiz gün Yalova açıklarında yaşanan 4 büyüklüğündeki deprem hakkında yorum yapan Prof.Dr. Cenk Yaltırak, “Kapı kilidi kırılmadan menteşelerden gelen ses gibi düşünün. Bunlar artarak devam edebilir” şeklinde konuştu…

ırak Basra Times Square Haberi

ırak Basra Times Square

Uzun yıllardır çok katlı çelik yapılar alanında hizmet veren, Türkiye ve yurtdışında çok sayıda projeye imza atan Kare İnşaat Mimarlık Turizm Şirketi sahibi Yük. Müh. Nuri Işık önderliğinde, Irak’ ın en güneyinde bulunan Basra kentine 45.000 m2 kiralanabilir alanı bulunan, tamamı çelikten oluşan modern bir alışveriş merkezi inşa ediyor. Yapımı halen devam eden AVM inşaatının tüm malzeme gereksinimleri özellikle Türkiye'den gönderiliyor. 


Yurt içi ve yurt dışında 120 den fazla, tamamı çelikten yapılan projelere imza atan Kare Çelik İnşaat’ ın sahibi Yük. Müh. Nuri Işık,  savaş sonrasında yeniden yapılanmaya başlayan Basra’ daki alışveriş merkezi projesi “Basra Times Square” ile dikkatleri çekiyor.


Orta Doğu’ nun Venedik’ i olarak tanımlanan Basra’ nın ticari olarak en kalabalık bölgesi olan Al Jubiale’ de konumlanan “Basra Time...