07 / 05 / 2024

ırak Karbela Stadyumu

ırak Karbela Stadyumu

Irak halkının büyük bir heyecanla 3 yıldır beklediği, Bahadır Kul Architects'in tasarımını yaptığı Irak'ın yeni stadı Karbela Stadyumu açıldı.

Irak Karbela Stadyumu açıldı!

Irak halkının büyük bir heyecanla 3 yıldır beklediği, Bahadır Kul Architects'in tasarımını yaptığı Irak'ın yeni stadı Karbela Stadyumu açıldı.

Irak Kerbela Stadyumu’nda sona yaklaşıldı!

Mimar Bahadır Kul, Irak’ın Kerbela şehrinde yapımına devam edilen stadyumun tasarımına yerel doku ve tarihi olayların yansıtıldığını söyledi. Kerbela Stadyumu’nda sona yaklaşıldığı açıklandı

Sakarya Atatürk Stadyumu arazisine durdurma kararı!

İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi'nin Atatürk Stadyumu alanında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ tarafından yapılacak plan tadilatına ilişkin Bölge İdare Mahkemesi'nde açtığı dava karara bağlandı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Haziran 2015’te tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’ya kazandırılan Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda hızla sona gelinen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Altepe, yeni stadyumun dünya otoriteleri tarafından izlendiğini söyledi.

Trabzon Akyazı Stadyumu inşaatı hızla ilerliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor'un Ağustos 2015'te başlayacak sezon açılışını, Akyazı'daki stadyumda yapacağını bildirdi. Yapımı devam eden Trabzon Akyazı Stadyumu inşaatı hızla ilerliyor.

Sözlü vasiyet nasıl bırakılır?

Medeni Kanun gereğince ölüme bağlı tasarruf işlemleri arasında yer alan sözlü vasiyet yapılabiliyor. Peki, sözlü vasiyet nasıl bırakılır? Sözlü vasiyetname hangi şartlarda geçerli olur? İşte yanıtı..

Necla Özkaplan Yörüklü: Yeşil alanlar cetvel artığı olarak bırakılıyor!

Peyzaj Mimarları Odası İl Temsilcisi Necla Özkaplan Yörüklü, kentin imar planlarında önceliğin konuta, ticarete ve yollara verildiğini, yeşil alanların ise 'cetvel artığı' olarak bırakıldığını söyledi.

Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanıldı!

İlk kez Azerbaycan’da düzenlenecek Birinci Avrupa Olimpiyatları için 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.Proje, Azerbaycan petrol şirketi SOCAR tarafından finanse ediliyor.

Arnavutköy Bolluca Stadyumu böyle olacak!

Arnavutköy Belediyesi tarafından projelendirilen Arnavutköy’ün yeni stadyumu Bolluca Stadı, ihale aşaması bittikten sonra yapımına başlanacak. Arnavutköy Belediyesi, Bolluca stadyumunun proje aşamasını bitirdi ve ihale aşamasına geçti.

Samsun Stadyumu’nun yüzde 65’i tamamlandı!

TOKİ ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yüklenici firmaya yaptırılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 65’i bitirildi. Kaba inşaatın yüzde 100'ünü tamamladıklarını bildiren Acar, "Çelik konstrüksiyon imalatı ve montajının da yüzde 50'si bitirildi" diye ko

Miras tek çocuğa bırakılır mı?

Medeni Kanun gereğince, mirasbırakanın birinci derece mirasçıları, onun altsoyudur. Çocuklar eşit olarak mirasçı olurlar. Peki, bir kimsenin birden fazla çocuğu olmasına rağmen miras tek çocuğa bırakılır mı?

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

1957 yılında Bayrampaşa'da 100.000 kişilik Şehir Stadyumu yapılacakmış!

1957 yılında 100 bin kişilik şehir stadyumu Bayrampaşa'da yapılacakmış. Stadyumun yeri 162 bin metrekare sahaya inşa edilecek olan stadyumun arazisi 6 milyon 200 liraya satın alınmış.

ırak Karbela Stadyumu Haberi

ırak Karbela Stadyumu

Irak halkının büyük bir heyecanla 3 yıldır beklediği, Bahadır Kul Architects'in tasarımını yaptığı Irak'ın yeni stadı Karbela Stadyumu açıldı. Büyük coşkunun yaşandığı stadyumun resmi açılışı, 30 bin seyircinin katılımı ile tamamen dolu olarak gerçekleşti. Açılışa gösterilen yoğun ilgi sebebi ile yaklaşık 10 bin kişi stada giremedi.


Irak Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen açılış etkinliğinde, Irak futbol takımı ile Kerbela futbol ekibi açılış maçını da gerçekleştirdi. Tören, Irak TV kanallarında canlı yayınlandı.


Büyük coşkunun hakim olduğu stadyum için, stadyumun mimarı Bahadır Kul; "Böylesine bir coğrafyada tarihle kültürle birlikte tasarlanan ve zor şartlarda bile inşaat süreci devam eden bu stadyum bizler için çok büyük bir gurur"...