21 / 05 / 2024

Iraklı yatırımcı türkiyede yatırım mı yapacak

Iraklı yatırımcı türkiyede yatırım mı yapacak

Komşu ülkelerdeki olumsuz hava Iraklı yatırımcıyı Türkiye'ye yöneltti. Iraklı yatırımcılar, Türkiye'de başta gayrimenkul yatırımı olmak üzere tekstil, gıda, turizm gibi çeşitli sektörlerde 400 milyon dolarlık yatırım yapmak için görüşmelere başladı.

2 bin 611 yabancı yatırımcı Türk vatandaşı oldu!

Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğin değiştirilmesinden beri çok sayıda ülkeden 2 bin 611 yabancı yatırımcı, Türk vatandaşı olurken, yabancı yatırımcıların sayısı 9 bin 962'ye ulaştı.

10 ülkeden 80 yatırımcı Türkiye'ye yatırım yapacak!

10 ülkeden 80 uluslararası yatırımcı Türkiye'ye yatırım yapmak amacıyla gelecek. Yatırımcılar gençleri faizsiz doğru sermaye ile buluşturacak.

210 yabancı yatırımcı Türk vatandaşlığı için başvurdu!

Yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığına başvurusu hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu, "30 Ekim'e kadar İstanbul ve Ankara'da 210 başvuru oldu. Bu önemli bir rakam"  dedi...

Güney Afrikalı yatırımcı Türkiye’ye güveniyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener yaptığı açıklamada Güney Afrikalı yatırımcının Türkiye'ye güvendiğini söyledi.

Küresel yatırımcılar Türkiye'ye yatırım yapıyor!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, uluslararası finans çevrelerinden FETÖ'nün başarısız darbe girişimiyle ilgili çok fazla soru gelmediğini belirterek, ''Küresel yatırımcılar tarafından Türk piyasasına net para girişi var'' dedi.

Financial Times: Türkiye yatırımcılar için çekiciliğini koruyor!

İngiliz Financial Times, birçok olumsuzluğa rağmen Türkiye’de ekonominin aksak da olsa yabancı yatırımcılar için çekici olmayı sürdürdüğünü vurguladı.

Türkiye'nin zor süreçleri atlatması yabancı yatırımcıları etkiledi!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, Türkiye'nin zor süreçleri atlatmasının ve darbe girişiminin ardından hızlı şekilde toparlanmasının yabancı yatırımcıları çok etkilediğini söyledi.

Darbe girişimi yabancı yatırımcıyı durdurmadı!

FETÖ’nün 15 Temmuz gecesi yaptığı darbe girişimi, yabancı yatırımcıyı durdurmadı. 15 Temmuz’dan bu yana birçok yabancı yatırımcı Türkiye’ye geldi. Yatırımlarda rotayı Türkiye’ye çevirenler arasında Körfez ülkeleri dikkat çekti.

Küba'dan Türk yatırımcılara çağrı!

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals, Türk yatırımcılara çağrıda bulunarak, "Küba'nın ihtiyaç duyduğu her şey, Türkiye'de var. Türkiye ve Küba, inşaat ve enerji alanlarındaki iş birliği fırsatını kullanmalı." dedi.

Türkiye, Körfez yatırımcısını bekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’de buluştu. Dubai'den tüm dünyaya birlik mesajı veren sektör temsilcileri, "Türkiye 15 Temmuz sonrası hainlerden kurtuldu. Güçlü Türkiye Körfez yatırımcısını bekliyor" şeklinde konuştu.

Darbe girişimi, Körfezli yatırımcıları Türkiye’den uzaklaştıramadı!

15 Temmuz hain darbe girişimi Körfezli yatırımcıyı Türkiye’den uzaklaştıramadı. Birlik mesajı veren Türk inşaat sektörü temsilcileri, “Türkiye Ortadoğu’nun sığınağı. Yatırım iştahı sürüyor, darbe vız geldi” dedi.

Körfezli yatırımcılardan Türkiye'ye güven mesajı!

Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global’e katılan Türk firmaları, Körfez’den tam destek aldı. Yatırımcılar Türkiye’ye yatırımda endişeleri olmadığını vurguladı.

Karadağ, Türk yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Balkanlar’ın 650 bin nüfuslu küçük ülkesi Karadağ (Montenegro), Türk yatırımcılar için hızla cazibe merkezi haline geliyor. Türk şirketleri ülkede yeni yatırım kararları aldı.

Iraklı yatırımcı türkiyede yatırım mı yapacak Haberi

Iraklı yatırımcı türkiyede yatırım mı yapacak


IŞID tehlikesi altındaki Iraklı işadamları Türkiye'ye yöneldi. 400 milyon dolarlık yatırımın Türkiye'ye kayacağı belirtiliyor


Irak'taki IŞID tehlikesi ve komşu ülkelerdeki olumsuz hava Iraklı yatırımcıyı Türkiye'ye yöneltti. Iraklı yatırımcılar, Türkiye'de başta gayrimenkul yatırımı olmak üzere tekstil, gıda, turizm gibi çeşitli sektörlerde 400 milyon dolarlık yatırım yapmak için görüşmelere başladı. Aslen Irak Türkmeni olan ve 1994'ten beri Türkiye'de lojistik alanında faaliyet gösteren Taha Kargo Yönetim Kurulu ve MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Emin Taha, Iraklı işadamlarının Türkiye'yi güvenli liman olarak gördüklerini söyledi. Taha, "Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası Türkiye'de istikrarın hakim olduğu görüldü. Iraklı işadamları buraya yatırım yapmak için ciddi bir arayış içinde" dedi. Iraklıların Türkiye'de yatırım fırsatlarını kolladıklarını anlatan Taha, kendilerinden de görüş aldıklarını ifade etti. Taha, "Önümüzdeki bir-iki yıl içinde Irak'tan...