08 / 05 / 2024

Irakta inşaat

Irakta inşaat

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, " Irak'ta yeni hükümetle aramız iyi. Elimizde kazma kürek bekliyoruz '' dedi. Başbakan Davutoğlu'nun inşaat açıklamalarının yankısı hala sürüyor.

NMR inşaat Irak'taki yeni projesi Dania City'in temelini attı!

Irak'taki yatırımlara odaklanan NMR İnşaat yeni projesi Dania City'in inşaatına başladı. 850 konutluk projeyle Irakta'ta yeni bir yaşam alanı inşa eden NMR İnşaat, Süleymaniye'deki projeyi 2016'nın son çeyreğinde tamamlamayı hedefliyor.

ERG İnşaat Deriner Barajı'nı inşa ediyor

Vural Erbilgin'in başkanlığını yaptığı ERG İnşaat; planlama, proje, makine, inşaat ve montaj konularında faaliyet gösteriyor

İndirimle moral bulan inşaatçı kampanyaya hız verdi

Vergi ve alım satım harçlarında yapılan indirimlerle moral bulan inşaat sektörü satışları canlandırmak için kampanyaya hız verdi.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Irakta inşaat Haberi

Irakta inşaat

Geçtiğimiz hafta salı günü inşaat sektörü temsilcilerinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 7 bakanla bir araya gelerek Ankara'da düzenlediği inşaat zirvesinin yankıları sürüyor. Zirveye katılan birlikler arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Irak pazarında yeni yönetimle birlikte işlerin iyiye doğru gittiğini belirterek "Eski yönetimle sorunlarımız vardı. Maliki'nin 'Türk şirketlerine iş vermeyin' dediğini bizzat duyduk. Ama yeni yönetim öyle değil. İş alabiliyoruz ancak finansman sılan timiz var. Şu anda Irak'ta 2.5 milyar dolarlık sözleşmemiz bekleme aşamasında. Elimizde kazma kürek bekliyoruz. Finansman sıkıntısı olduğu için işler yürümüyor. Avans alacaklar ki yola başlasınlar" diye konuştu. 



Maliki sonrası iyi gibi..


Yenigün "Irak, Libya ve Rusya gibi etkin olduğumuz pazarlardaki sıkıntılar nedeniyle cirolarımız azaldı. Libya belirsizliğe gidiyor. Rusya'dan ise 2 yıl fazla beklentimiz...