27 / 04 / 2024

İran ambargosu alanya

İran ambargosu alanya

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Avrupa ve NATO ile ilişkilerden dolayı İran'a ambargo konulduğunu, ilişkilerin düzelmesinden dolayı ambargoların kalkmasını olumlu bulduğunu söyledi.

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Alanya Eski Gazipaşa Caddesi'nde asfalt hazırlığı!

Alanya’nın en ücra noktasına kadar hizmetlerini ulaştıran Alanya Belediyesi, kış aylarında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya'da turizm ve emlak yatırımında kayıp olmayacak!

İran'da yoğun temaslarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizm ve inşaat sektörüyle ilgili ikili görüşmeler yaptı. İki sektörde yatırım kaybı olmayacak.

İran ambargosunun kalkması Alanya'ya yarayacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Avrupa ve NATO ile ilişkilerden dolayı İran'a ambargo konulduğunu, ilişkilerin düzelmesinden dolayı ambargoların kalkmasını olumlu bulduğunu söyledi.

Erkan Demirci: Alanya'da imar planın onaylanması sorunu çözmez!

Şehir Plancısı Erkan Demirci, Kuzey Alanya halkını heyecanlandıran 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının onaylanmasının bölgedeki imar sorununun çözüldüğü anlamına gelmediğine işaret etti

Alanya Terrace Homes!

Alanya Terrace Homes projesi Göçmentürk İnşaat imzasıyla yükseliyor. Birçok sosyal donatı alanlarını içerisinde barındıran Alanya Terrace Homes projesinde yer alan daire alanları 103 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Alanya Terrace Homes nerede?

3 bloktan oluşan Alanya Terrace Homes projesi Göçmentürk İnşaat imzasıyla yükseliyor. Birçok sosyal donatı alanlarını içerisinde barındıran Alanya Terrace Homes nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Alanya'da inşaat sektörüyle ilgili 581 yabancı şirket kuruldu!

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak üçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya, ABD, İran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor...

Vatan Bilgisayar 76. mağazasını Alanya'da açtı!

Türkiye'de 34 ilde faaliyet gösteren Vatan Bilgisayar 76. mağazasını Alanya'da açtı...

Müteahhitlerin yeni gözdesi Büyükkarıştıran oldu!

Büyükkarıştıran bölgesi İstanbullu müteahhitlerin yeni gözdesi oldu...

Kırklareli Büyükkarıştıran İstanbullu inşaatçıların yeni gözdesi oldu!

Büyükkarıştıran Kuzey Kent Tasarım Projesi ile inşaatçıların yeni gözdesi haline gelen Kırklareli Lüleburgaz'a bağlı Büyükkarıştıran'da arsa fiyatları arttı...

TOKİ Alanya'da arsa satış karşılığı gelir paylaşım ihalesi 12 Haziran'da!

TOKİ Antalya Alanya Mahmutlar'da arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi 12 Haziran'da yapılıyor...

İran ambargosu alanya Haberi

İran ambargosu alanya

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Avrupa ve NATO ile ilişkilerden dolayı İran'a ambargo konulduğunu, ilişkilerin düzelmesinden dolayı ambargoların kalkmasını olumlu bulduğunu söyledi. Çavuşoğlu, "İranlılar Alanya'dan çok sayıda ev almıştı. Bu sayede bunun da devamı gelir. Avrupa Topluluğu, Amerika ve NATO ülkeleri İran'a ambargo koyuyordu. NATO üyesi olduğumuz için biz de ambargo koymuştuk. Şimdi bunların kalkması çok iyi oldu. Turizmde bizim alacağımız pay da artacak bu sayede. İran bizi seviyor. Bize yakın olması büyük avantaj. Geçtiğimiz yıl gelen İranlı turist sayısı bu yıl artacaktır. Sürecin devamında İran pazarında yüzde 20'lik bir artış olabilir" dedi. 


'TATİL BÖLGELERİNE UÇUŞ SORUNU VAR' 

SKAL Alanya Dönem Başkanı Mehmet Nedanlı da "Bu durum elbetteki pozitif yansıyacaktır. Tüm sektörlerde bu...