14 / 05 / 2024

iran depremi nereden hissedildi

iran depremi nereden hissedildi

İran'ın Buşehr eyaletinin Berazcan kenti yakınlarında 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, sarsıntının, yerin 5 kilometre derinliğinde olduğunu duyurdu....

Kudüs hurması ne kadar, nereden alınır? İran hurması fiyat listesi...

Ramazan'ın gözdesi olan hurma fiyatları cep yakıyor. Peki hurma fiyatları 2022 kaç TL? Kudüs hurması ne kadar, nereden alınır? İran hurması fiyatları kaç lira? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy’dan, beklenen İstanbul depremi için tsunami uyarısı!

Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy yaptığı açıklamada, "Marmara çevresinde her 50 yılda bir 7’den büyük deprem olduğunu belirterek, "Marmara Denizi’nde bir depremi konuşuyorsak, tsunamiyi de beraber konuşuruz" dedi.

TEKNOFEST'e katılanlar AFAD standında depremi deneyimleyecek!

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılanların, AFAD Mobil Deprem Simülasyon Merkezi'nde 7,2 büyüklüğündeki bir depremi deneyimlemesi mümkün olacak

Bülent Özmen’den korkutan İstanbul depremi uyarısı!

Gazi üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen İstanbul depremi ile ilgili korkutan bir uyarı yaptı.

Marmara depremi en az 7.5'le vuracak, 2.5 dakika sürecek!

İstanbul'da yaşanması beklenen 'Marmara depremi' ile ilgili incelemeler yapan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, depremle ilgili olarak "En az 7.5'le vuracak. 2.5 dakika sürecek" dedi.

Marmara Depremi'nin 'acı izleri' silindi!

Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan ve "son yüzyılın en büyük depremlerinden biri" diye tanımlanan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden etkilenen kentler, aradan geçen 20 yılda yapılan çalışmalarla facianın acı izlerinden uzak bir görüntü ortaya çıkardı.

Sakarya depremi Marmara habercisi mi?

Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde kaydedilen depremin olası Marmara Depremi için yer, büyüklük ve oluşum karakteri açısından öncü olmadığını söyledi...

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

13 kilometre uzunluğunda olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı 12 istasyondan oluşacak. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı nereden geçecek?

İmar planları onaylanan ve çalışmaların devam ettiği Gayrettepe-Kemerburgaz-İstanbul Havalimanı Metro Hattı tamamlandığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı nereden geçecek?

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek?

İnşaat çalışmaları devam eden Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı, 18,50 kilometre uzunluğunda olacak. Metro istasyonu 12 istasyondan oluşacak. Peki Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek?

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu nereden geçecek?

6 istasyondan oluşacak ve inşaat çalışmaları devam eden Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı, 27 kilometre uzunluğunda olacak. Peki metro hattı nereden geçecek?

iran depremi nereden hissedildi Haberi

iran depremi nereden hissedildi

İran'ın Buşehr eyaletinin Berazcan kenti yakınlarında 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, sarsıntının, yerin 5 kilometre derinliğinde olduğunu duyurdu.


İran resmi haber ajansı İRNA’nın haberine göre, depremde ilk belirlemelere göre mal ve can kaybı...