14 / 05 / 2024

İran haberleri

İran haberleri

İran 'ın güneybatısında bulunan Huzistan kentindeki Behbahan ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi.

İran'da 5.1 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet sitesinden alınan bilgiye göre, İran'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleştiği kaydedildi.

İran'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İran'da, Irak sınırındaki Dezful ve Khoramabad kentleri yakınlarında Türkiye saatiyle 05.32'de 6,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

İran'da 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Devlet televizyonunun haberine göre, Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, yerin 14 kilometre derinliğinde kaydedilen 5,2 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün Fars Körfezi olduğunu açıkladı.

İran’da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

İran’da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hormozgan eyaletinin Bestek kentinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yetkililer, yardım ve kurtarma ekiplerinin bölgeye sevk edildiğini bildirdi....

THY'den Yeni Havalimanı'na yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji!

TÜRK Hava Yolları'nın (THY), bir süre önce yaptığı teknolojik yenilikle artık yolcular bir kart sayesinde uçuş sonrası uzun süre bagajlarını teslim bandının başında beklemiyor. THY'den yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji...

Kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçları!

27 yıllık çalışma hayatı boyunca farklı sektörlerde uluslararası birçok şirkette Satış & Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda, kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçlarını verdi....

En düşük faizli konut kredisi kullandıran bankalar!

Bankaların faiz oranları her geçen gün artıyor. Konut kredisi faiz oranları yüzde 2’nin altında olan sadece 3 banka kaldı. Kredi Pazarı en düşük faiz oranı ile konut kredisi kullandıran bankaları sıraladı.

Konut yatırımcısına en çok kazandıran şehir Balıkesir oldu!

Özel bir araştırma şirketi tarafından Emlak Raporu yayımlandı. 2018 yılında büyükşehir kapsamında yatırımcıya en çok kazandıran il Balıkesir oldu.

Konut yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul!

Merkez Bankası verilerine göre, İstanbul'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 5.8 artış gösterdi. Böylelikle 15 aydır süren enflasyon oranın altındaki fiyat artışı Haziran ayında da sürdü. 8 yıl içinde yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul oldu..

TOKİ Van Çaldıran 49 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi!

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirkıran ve Ahmet Bayaltun ortaklığında kuruldu. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Mimar Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimarı olan Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti.

TOKİ Çaldıran başvuruları yarın başlıyor!

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanlığının yapmış olduğu müracaat sonrası ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları projesinde son aşamaya gelindi. 

İran haberleri Haberi

İran haberleri


İran'ın Huzistan kentinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.  Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, ülkenin güneybatısında bulunan Huzistan kentindeki Behbahan ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi.  Depremin, Huzistan'ın diğer ilçeleri ile Buyer Ahmed kentinin Dehdeşt ilçesinde de hissedildiği ifade...