17 / 05 / 2024

Iran International Real Estate Investment Exhibition ne zaman

Iran International Real Estate Investment Exhibition ne zaman

IREXPO, Iran International Real Estate & Investment Exhibition 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Fuarın organizasyonu Elanexpo tarafından yapılmaktadır. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise Atılım Fuarcılık yürütecektir.

Mk İnternational Real Estates Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk İnternational Real Estates Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Habbal tarafından kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Kıbrıslı müteahhitler International Real Estate 2017'de!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Ukrayna Kiev'de 1 -2 Nisan tarihleri arasında düzenlenen "International Real Estate 2017" Fuarına katıldı.

IREXPO Gayrimenkul Fuarı 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek!

IREXPO, Iran International Real Estate & Investment Exhibition 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Fuarın organizasyonu Elanexpo tarafından yapılmaktadır. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise Atılım Fuarcılık yürütecektir.

Ahmet Edip Global Real Estate Institute yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.Toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Balıkesir 7. Global Real Estate Institute toplantısına katıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'daki 7. Global Real Estate Institute ( GRİ ) yatırım toplantısına katıldı.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Real marketleri İzmir ve Eskişehir'de açılacak!

Alman Metro Group’tan ‘Real’ marketlerini satın alan Beğendik grubu, 12 hipermarket ile faaliyet gösteren zinciri, Türkiye pazarına girdiği 1997 yılından beri ilk kez kâra geçirdi.

Timsah Arena'nın açılışına Real Madrid gelecek!

BURSA Büyükşehir Belediyesince inşası sürdürülen yeni stadyumun açılış maçına davet edilen dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid'in, bu teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi..

22. European Real Estate Society Konferansı 24-27 Haziran'da!

Gayrimenkul alanında akademisyen ve sektör temsilcilerini bir araya getiren European Real Estate Society 22. Uluslararası Konferansı 24-27 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenecek.

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Real Madrid'in stadının adı değişiyor!

Real Madrid'in efsanevi stadı Santiago Bernabeu Stadı'nın ismi değişiyor. Eflatun-beyazlı yönetimin, Arap ortaklarıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasına göre, stadın adı bundan böyle Abu Dabi Bernabeu olacak.

İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek!

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek..

Iran International Real Estate Investment Exhibition ne zaman Haberi

Iran International Real Estate Investment Exhibition ne zaman

IREXPO, Iran International Real Estate & Investment Exhibition; 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında; yılda 9 farklı ülkede 30'un üzerinde uluslararası fuar gerçekleştiren ve sektörün önemli fuar organizasyonlarından RECEXPO(www.rec-expo.net) fuarını da organize eden Elanexpo'nun organizasyonu ile İran/Tebriz'de gerçekleşecektir. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise her yıl farklı sektörlerde pek çok firmanın uluslararası katılımını organize eden Atılım Fuarcılık yürütecektir. Tebriz'in tek fuar merkezi olan Tebriz Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleşecek olan proje Tebriz'de sektördeki tek fuar organizasyonudur.


-Gayrimenkul alımı İranlılar için geleneksel bir alışkanlık durumundadır.

-İranlıların gayrimenkul yatırımında Türkiye 2. Sıradadır.

-Türkiye'de daha önce gayrimenkul yatırımı yapmış olan İranlıların yarısından fazlası 2 yıl içerisinde tekrar yatırım yapmayı planlamaktadır.

-İranlılar gelirlerinin %40'ını gayrimenkul yatırımına ayırmaktadır.

-Her yıl Türkiye'ye İran'dan 1,5 milyon turist gelmektedir.

-Ülkemizdeki gayrimenkul sektöründeki proje çeşitliliği, Avrupa ve gelişmiş...