02 / 05 / 2024

IREXPO Gayrimenkul Fuarı 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek!

IREXPO Gayrimenkul Fuarı 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek!

IREXPO, Iran International Real Estate & Investment Exhibition 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Fuarın organizasyonu Elanexpo tarafından yapılmaktadır. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise Atılım Fuarcılık yürütecektir.



IREXPO, Iran International Real Estate & Investment Exhibition; 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında; yılda 9 farklı ülkede 30'un üzerinde uluslararası fuar gerçekleştiren ve sektörün önemli fuar organizasyonlarından RECEXPO(www.rec-expo.net) fuarını da organize eden Elanexpo'nun organizasyonu ile İran/Tebriz'de gerçekleşecektir. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise her yıl farklı sektörlerde pek çok firmanın uluslararası katılımını organize eden Atılım Fuarcılık yürütecektir. Tebriz'in tek fuar merkezi olan Tebriz Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleşecek olan proje Tebriz'de sektördeki tek fuar organizasyonudur.


-Gayrimenkul alımı İranlılar için geleneksel bir alışkanlık durumundadır.

-İranlıların gayrimenkul yatırımında Türkiye 2. Sıradadır.

-Türkiye'de daha önce gayrimenkul yatırımı yapmış olan İranlıların yarısından fazlası 2 yıl içerisinde tekrar yatırım yapmayı planlamaktadır.

-İranlılar gelirlerinin %40'ını gayrimenkul yatırımına ayırmaktadır.

-Her yıl Türkiye'ye İran'dan 1,5 milyon turist gelmektedir.

-Ülkemizdeki gayrimenkul sektöründeki proje çeşitliliği, Avrupa ve gelişmiş ülkelere göre orta ve uzun vadede daha fazla karlılık avantajı ve sektörün dinamik yapısı, mütekabiliyet yasası ile hızlı gayrimenkul edinme şansı yabancı müşteriler açısından avantajlı durumlardır!


Daha ayrıntılı bilgi için www.irexpo.net sayfasını ziyaret ediniz.


Geri Dön