21 / 05 / 2024

İran Suriye konutları

İran Suriye konutları

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Emir Emini, 7 yıllık iç savaş nedeniyle Suriye'de 600 milyar dolarlık zarar oluştuğunu ve İranlı şirketler tarafından ülkede 30 bin konut inşa edeceğini açıkladı.

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Van'da depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Van'ın Başkale ilçesinde evleri yıkılan vatandaşlar için kalıcı konutlar inşa edilecek.

İran, Suriye'de 30 bin konut inşa edecek!

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakanı Muhammed İslami'nin, Esed rejimi ile yaptığı anlaşma çerçevesinde; İran, Suriye'de 30 bin konut inşa edecek...

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

ABD Suriye'de petrol bölgesinde askeri üs kuruyor!

Suriye'deki petrol bölgelerinde askeri varlığını artıran ABD, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Rimelan'da yeni bir askeri üs kuracağını duyurdu.

TOKİ 50 bin konut Van Çaldıran 2019 kura!

TOKİ 50 bin konut Van Çaldıran 2019 kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 118 adet 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Van Çaldıran TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman?

Van Çaldıran TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Van Çaldıran kura çekilişi 30 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Çaldıran projesinde yer alan konutların kura çekilişi 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

İran Suriye'de 30 bin konut inşa edecek!

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Emir Emini, 7 yıllık iç savaş nedeniyle Suriye'de 600 milyar dolarlık zarar oluştuğunu ve İranlı şirketler tarafından ülkede 30 bin konut inşa edeceğini açıkladı.

Suriye'nin yeniden inşasında İran'dan en az 180 şirket rol alacak!

İran'dan 180 civarında şirketin Suriye'nin savaş sonrasında yeniden imara yönelik inşaat malzemesi üretimi için tesis ve fabrikalar kuracağı belirtildi...

İran Suriye konutları Haberi

İran Suriye konutları

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Emir Emini, İranlı şirketlerin Suriye'de 30 bin konut inşa etmek için çalışmalara başladığını açıkladı. Çalışmalar kapsamında Beşşar Esed rejimi ile Tahran yönetimi arasında mutabakat sağlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Emini, İran devlet medyasında yer alan açıklamasında, Esed rejiminin hazırladığı raporlara göre Suriye'deki 7 yıllık iç savaşta 600 milyar dolarlık zarar oluştuğunu açıkladı. Ülkenin yeniden imarı projelerinin İranlı şirketler tarafından yapılacağını belirten Emini, ilk etapta 30 bin konutun yeniden inşa edilmesinde anlaşmaya varıldığını ifade etti.

Projelerin büyük kısmının giderlerinin halk tarafından karşılanacağını söyleyen Emini, Suriye'deki Esed rejiminin kolaylık sağlayarak destek vereceğini, kamu binalarının maliyetinin ise tamamen rejim tarafından karşılanacağını ve bunun için gerekli bütçenin temin edildiğini kaydetti.

İranlı özel şirketlerin 600 milyar dolarlık pazara dahil...