05 / 05 / 2024

irem müezzenoğlu

irem müezzenoğlu

Kadın müşteriye hitap etmeyen konut projelerinin başarı şansının olmadığı, Türkiye İstatistik Kunımu'nun (TÜÎK) istatistiklerine de yansıdı. TÜÎK'in "İstatistiklerle Aile" verilerine göre, konut dahil alışverişte ailede son kararı, yüzde 80'lere ulaşan or

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Eroğlu tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm depo taleplerini artırdı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taşınma sürecinde olan vatandaşların depo arayışları da hızla devam ediyor. Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, bu dönemde fırsatçılara karşı vatandaşları uyardı.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük!

Gazeteci Okan Müderrisoğlu, "Bir kez daha Türkiye"nin "deprem ülkesi" gerçeği ile yüzleştik. Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük." diyor...

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu şirket kurdu!

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu, bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu.

Yatay mimari için ilk adım Beyoğlu’nda atıldı!

”Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye” projesinin startını, Beyoğlu’nda Örnektepe Dönüşüm Projesi’nin temeli atarak veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Beyoğlu değişiyor. Bir çekim merkezi haline geliyor.” dedi.

Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu vefat etti!

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

irem müezzenoğlu Haberi

irem müezzenoğlu

Annenin, çalışsa da çalışmasa da aile ekonomisinde başrolü kapması, konut alımında son karan veren kişi olması, konut üreticilerini "anneye nasıl ulaşınm" arayışına yöneltti. 


Kadın müşteriye hitap etmeyen konut projelerinin başarı şansının olmadığı, Türkiye İstatistik Kunımu'nun (TÜÎK) istatistiklerine de yansıdı TÜÎK'in "İstatistiklerle Aile" verilerine göre, konut dahil alışverişte ailede son kararı, yüzde 80'lere ulaşan oranda kadının verdiği ortaya çıktı. Konut firmaları da bu durumu, pazarlama stratejilerine yansıtarak, hedef kitle olarak belirledikleri annelerin ihtiyaçlarını karşılayacak ayrıntılara projelerinde daha geniş yer vermeye başladdar. 



Klasik apartman dairelerinde oturma odasına hapsolan annelere, alternatif yaşam alan lan sunmak isteyen lüks konut üreticileri, özel tasarım mutfaklar ve dev teraslarla annelerin kalbini fethetmeye çalışıyorlar. 

Gittikçe büyüyen, her ihtiyacı karşılayacak derecede konfora ve modernliğe kavuşan mutfaklar, markalı konutlarda evin en önemli...