13 / 05 / 2024

İrfan Aşıcı

İrfan Aşıcı

İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Aşıcı ve Faruk Kutsal Dörtcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Araç almak isteyenler dikkat! Büyük oyun deşifre oldu! Mağdurlar arasında hakimler ve savcılar da var!

Geçen sene Sinop’ta bir araç alım satım şirketi kuran H.C ile A.C pek çok kişiye araç sattı. H.C ile A.C, bölgede tanınan isimlerle fotoğraflar çekerek halkın güvenini kazandı. Fakat araç almak isteyen 87 kişi ne araçlarını alabildi ne de verdikleri paraları kurtarabildi.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

Her gün bir yeni kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında verdiği hediyelerle de oldukça cömert davranmaya devam ediyor. İş Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine tam 1.000 dolara kadar hediye vereceğini duyurdu.

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Yada Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Yada Eğitim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Aşıcı Yalı tarafından kuruldu.

Reel sektörün finansal risklerine dikkat! Şartlar böyle giderse şirketler küçülmek zorunda kalacak!

Seçim öncesi ekonomideki tablo hiç de iç açıcı değil. Başta KOBİ’ler olmak üzere şirketler yüksek kredi maliyetleri nedeniyle finansmana erişmekte sıkıntı yaşarken, yurt içi ve yurt dışı konjonktürün iyileşmemesi halinde reel sektörü zor günler bekliyor.

Kasım verileri iç açıcı gelmedi, ihracatla ithalat arasındaki uçurum derinleşiyor!

Türkiye'nin Kasım ayındaki dış ticaret verilerinden pek de sevindirici haber gelmedi Kasımda ihracat yüzde 2,1 artarken, ithalat ise 14 olarak kayıtlara geçti.

BİM online kataloğunda Hyperactive lavabo açıcı jel 17,50 TL, tuvalet kağıdı 36,50 TL! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Konutta fiyat düşer mi? Uzman isim tek çareyi paylaştı

İstanbul’da bir dairenin metrekare maliyetinin 32 bin TL’ye çıktığını, 50 bin TL’nin altında satışın artık zor olduğunu söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, fiyatlarda düşüşün 1 milyonun üzerinde konut üretimiyle olacağını belirtti.

İrfan Aşıcı Haberi

İrfan Aşıcı

İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Aşıcı ve Faruk Kutsal Dörtcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu işyerlerinde danışmanlık yapmak bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek bu tesislere ait her türlü sarf ve tüketim malzemelerinin alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Yolu Caddesi, Zümrüt Konak Apartmanı...