05 / 05 / 2024

İrfan Balkanlıoğlu ordu giresun havalimanını inceledi

İrfan Balkanlıoğlu ordu giresun havalimanını inceledi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 22 Mayıs 2015'in, Ordu ve Giresun illeri açısından tarihi bir gün olacağını söyledi.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Sakarya'da imar barışı bilgilendirmesi gerçekleştirildi!

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında İmar Barışı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sakarya'daki araziler birleştirilip borsaya kazandırılacak!

Sakarya Valiliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen "Borsa'da Sakaryalı Yatırımcı Olmak" konulu panele Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu katıldı. 

Ordu'ya modern bir stat yapılacak!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Orduspor'un da faydalandığı yeri yıkmak zorundayız. Çünkü stat sığmıyor o zaman. Bilinmesini isterim ki ben asla Orduspor'u mağdur etmeyeceğim" dedi.

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Mısırlı iş adamı Halid Mansour'dan Ordu'ya 50 milyon dolarlık yatırım!

Mısırlı işadamı Halid Mansour, Ordu'ya 50 milyon dolarlık yatırım yapmak için kente gelerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile görüş alışverişinde bulundu.

1 milyon turist hedefleyen Ordu'da sayı 500 bine ulaştı!,

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu yıl başlattıkları '1 milyon turist' kampanyasında, kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısını 200 binden 2016'da 500 bine çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Araplar Ordu'da yer arıyor!

ORDU Valisi Balkanlıoğlu, son yıllarda yaptıkları etkin tanıtımlarla körfez ülkelerinden Ordu'ya gelen Arap turist sayısında artış yaşandığını belirterek, "Arap turistler Ordu'dan konut ve gayrimenkul almaya da başladılar. Yatırım için de yer arayışı içindeler" dedi.

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hamza Keleş, Nihat Yemişen, İrfan Yemişen ve Musa Keleş ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Ordu Çevre Yolu Projesi'nde sona gelindi!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımına yaklaşık 4 yıl önce başlanan Ordu Çevre Yolu Projesi'nde sona gelindiğini belirti.

Ordu'daki ahşap camiler korunarak geleceğe taşınacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kültür mirası olan ahşap camilerin, ilgili kurumlarca koruma altına alınmak suretiyle yaşatılacağını ve geleceğe taşınacağını söyledi.

İrfan Balkanlıoğlu ordu giresun havalimanını inceledi Haberi

İrfan Balkanlıoğlu ordu giresun havalimanını inceledi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 22 Mayıs 2015'in, Ordu ve Giresun illeri açısından tarihi bir gün olacağını söyledi.


Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve beraberindeki heyet, Ordu ve Giresun illerine hizmet vermesi amacıyla 24 Temmuz 2011'de temeli atılan ve dünyada denize dolgu yöntemiyle inşa edilen 3. havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.


Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Yılmaz, 22 Mayıs Cuma günü yapılacak açılışa hazır olduklarını dile getirdi.


Yılmaz, 22 Mayıs 2015 tarihinin Ordu ve Giresun illeri açısından tarihi bir gün olacağını vurgulayarak, iki kentin yarım asır boyunca dillendirdiği, hasretle beklediği bu yatırımı bölgeye kazandırmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.


Şimdiden açılış heyecanını yaşamaya başladıklarını belirten Yılmaz, "Allah izin verirse cuma gün saat 06.30'dan itibaren yaklaşık 8...