02 / 05 / 2024

İrfan Şencan

İrfan Şencan

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Şencan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Şencan iş hayatına ne zaman başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor?

Mehmet Şencan kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nerelerde çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Mehmet Şencan ile ilgili merak edilen her şey...

Şencan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Şencan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Kadir Şencan tarafından kuruldu.

Mehmet Şencan: Zorunlu Deprem Sigortası ihmal edilmemeli!

Koronavirüs salgını sürecinde Marmara depremi geri planda kaldı. Salgınla depremin unutulmaması gerektiğini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan, deprem sigortasının ihmal edilmemesine dikkat çekti...

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

TEVAK'ın acı günü! Demiralp Şencan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Demiralp Şencan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

Araplar Ordu'dan 50 milyon dolarlık gayrimenkul aldılar!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Havalimanı açıldıktan sonra Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldı. Sadece bu yıl kente gelen Arap turistin sayısı 30 bini aştı" dedi.

Bu yıl Arap turist sayısı 30 bini aştı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, son yıllarda yaptıkları tanıtım çalışmalarının sonuç verdiğini belirterek, "Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldılar" dedi.

Araplar Ordu'dan 50 milyon dolarlık mülk aldı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, son yıllarda yaptıkları tanıtım çalışmalarının sonuç verdiğini belirterek, "Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldılar" dedi.

Ordu'da bu yıl 50 milyon dolarlık yatırım yapıldı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını, Çarşamba ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Araplar Ordu'da tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını söyledi. Çambaşı ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Araplar Ordu’da 50 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

ORDU Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını, Çambaşı ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Ankara'nın barajları doldu!

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, bu yıl yağışların yüz güldürdüğünü belirterek, “İlk 6 ayda baraj havzalarındaki su miktarı, geçen yılın 12 ayından daha fazla” dedi.

Ven Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ven Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İrfan Şenocak tarafından 490 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

İrfan Şencan Haberi

İrfan Şencan

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Şencan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GIDA-MARKET a.      Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b.      İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c.      Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d.      Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini...