04 / 05 / 2024

İrgören İnşaat adres

İrgören İnşaat adres

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın İrgören tarafından kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

TOKİ Tunceli Örenönü 206 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli Örenönü 206 konut ve 8 dükkan ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek. 

Rg Gün Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Gün Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  20  bin TL sermaye bedeli  ile Rohat Gün tarafından kuruldu.

Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Kırgıl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırgıl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Önder Şimşek tarafından kuruldu. 

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın İrgören tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bursa inşaat sektörü yeni dernek merkezine kavuştu!

Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD), yeni dernek merkezimizin açılışı Bursa protokolü ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İrgören İnşaat adres Haberi

İrgören İnşaat adres

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın İrgören tarafından kuruldu.

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1- İLETİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON Resmi ve özel kişi ve kuruluşların yapmakta olduğu telekomünikasyon ve iletişim hizmetlerinin bayiliklerini almak ve işletmek. -Telefon ve her türlü iletişim araç gereçlerinin ve yedek parçalarının ticaret, ithalat ve ihracatını yapmak. -Şirket her türlü telefonla, haberleşme cihazları, cep ve telsiz telefon ve telefon santralleri alımı, satımı, bakım onarımı ve servis hizmetleri ve pazarlamasını toptan ve perakende yapmak ve yaptırmak. Telekomünikasyonla ilgili faaliyetlerde bulunmak. -Şirket GSM operatörlüklerinin bayiliklerini almak, bayilikler vermek, hat almak, hat satmak, hat açmak ve kapatmak, bu konu ile ilgili bulunan...