30 / 04 / 2024

iRobot süpürge FİYAT

iRobot süpürge FİYAT

iRobot süpürgelerde, evlenenlere ve evini yenileyenlere özel 6-19 Haziran tarihleri arasında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki iRobot süpürge fiyatları kaç TL? 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Kablosuz süpürge almak isteyenlere müjde! Dyson V8 Absolute kablosuz süpürgede ekim fırsatı başladı!

Kablosuz süpürge denince akla ilk gelen markalardan Dyson, V8 Absolute kablosuz süpürgeyle geri döndü. Dyson, çok beğenilecek kablosuz süpürgede cazip fiyatlarla müşterilerin beğenisini kazandı.

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Siemens VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette 15 indirim fırsatı başladı!

Üstün almak teknolojisi geleneğini devam ettiren Siemens’ten indirim müjdesi geldi. Siemens, VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Elektrikli ev aletleri denilince akla ilk gelen üretici firmalardan Bosch, toz torbasız süpürgede dev fiyatla geri döndü. Bosch, BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’yi uygun fiyatla satışa çıkarırken, bakım ve ek garanti fırsatlarının da bulunduğunu duyurdu.

Trendyol, Profilo PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi adeta dip fiyattan satmaya başladı!

Trendyol ve Profilo, resmen güçlerini birleştirerek PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi en uygun fiyattan satışa sundu. Trendyol, aynı zamanda, bu süpürgeyi alımlarda bir yıllık ve iki yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu da duyurdu.

Trendyol’da Dyson kablosuz süpürge ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Trendyol, yaptığı son açıklama ile Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge’yi görücüye çıkardığını duyurdu. Trendyol, bu duyurusuyla 7’den 70’e herkesi sevindirirken, kablosuz süpürgenin fiyatını ve teknik özelliklerini de paylaştı.

Elektrikli süpürge almak isteyenler dikkat: 899 W elektrikli süpürgenin fiyatı 2 bin 299 TL'ye düştü

Artan döviz kuru ve diğer ekonomik nedenlerden dolayı yükselen fiyatlar karşısında vatandaşlar ucuz elektrikli süpürge arayışına devam ediyor. Ucuz ve güçlü elektrikli süpürge arayanlar için dikkat çeken bir fırsat gündeme geldi. 899 W elektrikli süpürgenin fiyatı 2 bin 299 TL düştü. İşte detaylar

iRobot Roomba S9+ Plus Robot Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 2 Temmuz 2023 fiyat listesi...

iRobot Roomba S9+ Plus Robot Süpürge özellikleri ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Almak isteyenler tarafından araştırılmaya başlanan iRobot Roomba S9+ Plus Robot Süpürge hakkında merak edilen bilgileri sizler için derledik. İşte detaylar...

A101’de Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düştü!

A101, resmi internet sitesinden yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaşarak müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 A101 fiyat listesi...

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

iRobot süpürge FİYAT Haberi

iRobot süpürge FİYAT

iRobot süpürgelerde, evlenenlere ve evini yenileyenlere özel 6-19 Haziran tarihleri arasında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. İndirimden faydalanmak isteyen alıcıların ”EV15” kodunu kullanması gerekiyor. 

Peki hangi iRobot süpürgeler indirim kampanyasına dahil? iRobot süpürge fiyatları kaç lira? İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Roomba® j7 Akıllı Robot Süpürge:

Roomba® j7 Akıllı Robot Süpürge, PrecisionVision Yön Bulma özelliği sayesinde gerektiği yerlere gider, gerekmediği yerlerden uzak durur. Örneğin tüylü dostlarımızın kötü sürprizleri, çorap ve şarj kabloları gibi engelleri algılar ve onlardan kaçınır.

Roomba® 693 Robot Süpürge:

Yeni Roomba® 693 Robot Süpürge, Kir Sensörü (Dirt Detect™) ve iRobot HOME uygulaması aracılığıyla tüm hafta için temizlik planlama seçeneği sunarak Roomba® 693 Robot Süpürge sahiplerine daha fazla konfor sağlıyor.

Roomba® i3 Robot Süpürge:

Roomba® i3 Robot Süpürge,...