05 / 05 / 2024

İş Altınhas inşaat

İş Altınhas inşaat

Ömerli’de yer alan Kasaba projesinin 3’üncü etabı 715 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mart 2003’te 1’inci etabı, Temmuz 2004’te ise 2’inci etabı tamamlanacak.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Başkent Ankara'da ihale fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Silivri'de Andrıs Mıezıs tarafından kuruldu.

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

İnşaat sektörünün 40 yaş altı 10 CEO'su belli oldu!

Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'su' araştırmasının 2021 sonuçları açıklandı. '40 Yaş Altı 40 CEO' araştırmasında inşaat ve gayrimenkul sektöründen isimlerde yer aldı. İşte o isimler, ciroları ve istihdam sayıları...

İş Altınhas inşaat Haberi

İş Altınhas inşaat

Mart 2003’te 1’inci etabı, Temmuz 2004’te ise 2’inci etabı tamamlanan toplam 280 ailenin yaşadığı Kasaba projesinde 3’üncü etap satışa sunuldu. 4’ü villa, 4’ü daire olmak üzere sekiz farklı tipte,toplam 156 konuttan oluşan Kasaba’da 1+1’den başlayan daireler ve 4+1’den başlayan bağımsız villaların büyüklükleri 123 ila 529 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar ise 715 TL'den başlıyor. Kasaba projesi 3. etap, Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin iştirakleri Mipaş A.Ş. ve Anadolu Hayat Emeklilik ile yatırımda 60 yıllık birikime sahip Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor. 


Güçlü birliktelik


İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş ise “İş Altınhas birlikteliğinden doğan güç, Kasaba projesinin yeni etabının güvenilir temellerini atıyor”...