20 / 07 / 2024

iş bankası akaryakıt indirimi

iş bankası akaryakıt indirimi

İş Bankası'ndan araçları olan vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. 

13 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorinde tabela değişti...

Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar ile vergilerdeki yükselişleri akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı sürdürmektedir. Buna göre, son olarak ÖTV zammı ile tabelalar da değişmişti.

Benzin ve motorinde dev zam tabelaları değiştirdi! Güncel akaryakıt fiyatları 25 Haziran 2024!

21 Haziran Cuma günü yapılması beklenirken 25 Haziran'a ertelenen benzin ve motorin zammı bugün tabelaları değiştirdi. Peki Petrol Ofisi, Opet, Shell 25 Haziran 2024 akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında Mayıs şoku! Akaryakıt indirim: Fiyatlar yarın değişiyor! 

Araç sahipleri, il il akaryakıt fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Akaryakıt fiyatları, yarın  değişiyor. İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyat listesi 14 Mayıs 2024...

Ucuz petrol sayesinde akaryakıt fiyatları düşürebilir! İşte o öneriler...

Türkiye’nin Rusya’dan tedarik ettiği petrol ile sağladığı 2 milyar dolar tasarrufun, akaryakıt fiyatlarına da yansıması bekleniyor. Peki bu nasıl olabilir? Dr. Cem Başlevent, tek tek açıkladı. 

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali! Benzin, motorin, LPG yeni haftaya nasıl başladı? Güncel fiyatlar ne kadar? 

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali geldi. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? İşte BP, Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell 23 EKim 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarına 3 liraya yakın indirim geldi! İşte son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları 7 Ekim 2023!

Sürücülerin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarına 3 liraya yakın indirim geldi... İşte son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları 7 Ekim 2023...

Ve beklenen oldu: Motorine büyük indirim geldi! İşte 7 Ekim 2023 güncel akaryakıt fiyatları

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da sürekli olarak indirim ve zam haberleriyle değişiyor. Bugün, akaryakıt litre fiyatlarında herhangi bir indirim veya zam olup olmadığını merak ediyor musunuz?

Benzine ikinci indirim pompaya yansıdı! İşte güncel akaryakıt fiyatları

Benzine dün gece gelen indirimin ardından bu gece de indirim geldi. Motorinde ise bu gece de fiyat değişimi yaşanmadı.  Uzman isim akaryakıt fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini anlatarak “Ben kısa vadede düşüş beklemiyorum” diye konuştu.

Akaryakıt alacaklara büyük müjde! İş Bankası flaş kampanyasını duyurdu!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sürücülerin de belini bükmüştü. Akaryakıt almak isteyenlerin beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. Hemen bu son dakika kampanyasına bakın...

Benzin, motorin LPG'ye yeni indirim var mı? İşte son dakika akaryakıt fiyatları 30 Eylül 2023!

Benzin, motorin LPG'ye yeni bir indirim olup olmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte son dakika akaryakıt fiyatları 30 Eylül 2023...

Benzin ve motorine son dakika indirimi var mı? İşte 24 Eylül 2023 Shell, BP, Total akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine son dakika indirimi olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki akaryakıt fiyatlarına yeni indirim var mı? 

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

iş bankası akaryakıt indirimi Haberi

iş bankası akaryakıt indirimi

Banka internet sitesi üzerinden 31 Mart tarihine kadar Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödemede yüzde 1 Yakıt İndirimi yapılacağını bildirdi.

İş Bankası müşterilerine internet sitesi aracılığıyla çeşitli kampanya imkanları ağlıyor. Sağladığı imkanlardan biride '31 Mart 2022’ye kadar Aytemiz istasyonlarından yapacağınız yakıt alımınızı Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde' bulunan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde tavsiye edilen yakıt litre fiyatında yüzde 1 avantaj olacağını duyurdu.

Kampanyadan nasıl faydalanılabilir?

Söz konusu indirim fiyatları sadece benzin ve dizel ürünlerinde kapsamakta olup avantaj alınacak yakıtın üzerine ek litre olarak verilecek. Kampanyadan faydalanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde bulunan Aytemiz Mobil Ödeme ile gerçekleştirilmesi şartı bulunuyor. Pazarama Araçta Öde uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilmeyen harcamalar kampanyaya dahil değildir..

İş Bankası resmi internet sitesinde konuya ilişkin...