20 / 07 / 2024

Akaryakıt alacaklar dikkat! Bu kartı kullanan indirim alıyor!

Akaryakıt alacaklar dikkat! Bu kartı kullanan indirim alıyor!

İş Bankası'ndan araçları olan vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. 




Banka internet sitesi üzerinden 31 Mart tarihine kadar Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödemede yüzde 1 Yakıt İndirimi yapılacağını bildirdi.

Akaryakıt alacaklar dikkat! Bu kartı kullanan indirim alıyor!

İş Bankası müşterilerine internet sitesi aracılığıyla çeşitli kampanya imkanları ağlıyor. Sağladığı imkanlardan biride '31 Mart 2022’ye kadar Aytemiz istasyonlarından yapacağınız yakıt alımınızı Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde' bulunan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde tavsiye edilen yakıt litre fiyatında yüzde 1 avantaj olacağını duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön