20 / 07 / 2024

İş bankası benzin indirimi

İş bankası benzin indirimi

İş Bankası'ndan araçları olan vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. 

Brent petrolde tahminler yükseldi: Benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

ABD'li dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs, Brent petrolde fiyat tahminini yükseltti. Peki benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam var mı? İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Total 26 Şubat 2024 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG şok karar! Duyanlar inanmıyor! Resmen kuyruklar oluşturacak!

Akaryakıta peş peşe gelen zamların ardından benzin 37 TL’ye dayanırken motorin 40 TL’yi aştı. Araç sahipleri gelecek indirim haberlerinden umudu keserken, çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan da yeni bir akaryakıt kampanyası geldi.

Benzin ve motorinde yılın müjdesi! Akaryakıt alacakların başına talih kuşu kondu!

Akaryakıta son dönemlerde gelen zamların ardından benzin ve motorin fiyatı 38 TL’ye dayandı. Bu nedenle akaryakıt alamaz hale gelen araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında bulurken İş Bankası’ndan bu kapsamda güzel bir haber geldi.

Benzin, motorin ve LPG’de çok konuşulacak karar! Detaylar peş peşe geldi! Resmen açıklandı!

Akaryakıtta arka arkaya gelen zamların ardından benzin ve motorin fiyatları 38 TL’ye dayanmış ve bu nedenle araç sahipleri akaryakıt alamaz hale gelmişti. Bu kapsamda, bir kampanya başlatan İş Bankası, akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe yaptı! Müşteriler acil baksın çok önemli bir açıklama

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan LPG ya da benzin alacak vatandaşlara yönelik çok önemli bir kampanyanın açıklaması geldi. İşte kamu bankaları tarafından yapılacak indirimin detayları...

Tarih verildi zamanı kaçırmayın! İş bankası benzin masrafınıza MaxiPuan veriyor! 

İş bankasının kampanyası aracı olan vatandaşlar tarafından büyük rağbet görüyor. Shell benzin istasyonlarından alacağınız akaryakıt alışverişlerinizde 60 TL MaxiPuan kazanma şansı sunuyor. Kampanyanın detayı haberimizde.

Emekli promosyonunda güzellik yapan bol keseden dağıtan İş Bankası bir iyilik daha yaptı

Emekli promosyonları konusunda elini bol tutan ve en yüksek promosyonu veren bankalar arasında yer alan İş Bankası, sürekli benzin alan vatandaşlarla ilgili güzel bir gelişmeyi de duyurdu.

Gözler Fed'in faiz kararı sonrası akaryakıt fiyatlarında! 22 Eylül 2022 benzin fiyatları

Benzin ve motorine indirim bekleniyor! ABD Merkez Bankası Fed'in faiz artırımı kararının ardından dolardaki değerlenmenin hızlanması ve buna bağlı olarak da petrol ve petrol ürünlerinde değer kaybına yol açması bekleniyor.

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına dev indirim! Ziraat Bankası'ndan sevindiren kampanya

Ziraat Bankasından kullanıcılarına müjdeli bir haber geldi. Yapılan duyuruda 50 TL'lik Bankkart verileceği söyledi. İndirim, yakıt alımında kullanılabilecek.

Şenol Babuşçu kötü haberi verdi! Benzin ve motorin fiyatları...

Ziraat Bankası eski Genel Müdür yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, benzin ve motorin fiyatlarının akıbetine ilişkin araç sahiplerini daha da üzecek yorumlarda bulundu.

Benzin ve motorin fiyatlarında piyasaları buz kestiren tahmin! Yükseleceği rakamı söyleyip hayrete düşürdüler

Dünyaca ünlü yatırım bankası JP Morgan'dan benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili dünyayı buz kestiren bir tahmin geldi. Banka, Avrupa Birliği`nin Rusya`dan petrol ithalatını hızla azaltması durumunda petrol varil fiyatının 185 doları görebileceğini açıkladı.

İller Bankası, Isparta'da kanalizasyon inşaatı yaptıracak!

İller Bankası A.şž. Antalya Bölge Müdürlüğü'nün, Isparta'nın Sütçüler İlçesi'nde kanalizasyon inşaatı yaptıracağı bildirildi. İhale, 22 Mart Salı günü gerçekleştirilecek

Halk Bankası 39 ilde 200 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türkiye Halk Bankası A. şž., İstanbul, Ankara ve Antalya başta olmak üzere 39 ilde 200 gayrimenkulü satışa çıkardı. Aralarında fabrikanında bulunduğu 200 gayrimenkulün fiyatları 2 milyon 800 bin TL ile 2 bin TL arasında değişiyor

İş bankası benzin indirimi Haberi

İş bankası benzin indirimi

Banka internet sitesi üzerinden 31 Mart tarihine kadar Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödemede yüzde 1 Yakıt İndirimi yapılacağını bildirdi.

İş Bankası müşterilerine internet sitesi aracılığıyla çeşitli kampanya imkanları ağlıyor. Sağladığı imkanlardan biride '31 Mart 2022’ye kadar Aytemiz istasyonlarından yapacağınız yakıt alımınızı Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde' bulunan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde tavsiye edilen yakıt litre fiyatında yüzde 1 avantaj olacağını duyurdu.

Kampanyadan nasıl faydalanılabilir?

Söz konusu indirim fiyatları sadece benzin ve dizel ürünlerinde kapsamakta olup avantaj alınacak yakıtın üzerine ek litre olarak verilecek. Kampanyadan faydalanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde bulunan Aytemiz Mobil Ödeme ile gerçekleştirilmesi şartı bulunuyor. Pazarama Araçta Öde uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilmeyen harcamalar kampanyaya dahil değildir..

İş Bankası resmi internet sitesinde konuya ilişkin...