07 / 05 / 2024

Tarih verildi zamanı kaçırmayın! İş bankası benzin masrafınıza MaxiPuan veriyor! 

Tarih verildi zamanı kaçırmayın! İş bankası benzin masrafınıza MaxiPuan veriyor! 

İş bankasının kampanyası aracı olan vatandaşlar tarafından büyük rağbet görüyor. Shell benzin istasyonlarından alacağınız akaryakıt alışverişlerinizde 60 TL MaxiPuan kazanma şansı sunuyor. Kampanyanın detayı haberimizde.



1 Ocak – 15 Şubat 2023 tarihleri arasında, En yüksek anlaşmalı Shell istasyonlarından bir kerede ve farklı günlerde yapacağınız  250 TL ve üzeri 4. akaryakıt yahut otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 60 TL MaxiPuan!

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya zamanı içinde istediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Tarih verildi zamanı kaçırmayın! İş bankası benzin masrafınıza MaxiPuan veriyor! 

Kampanyaya müdahil olmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” alanından alakalı kampanyadaki “KATIL” seçeneğine tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.
 
Maximum Anlaşmalı Tüm Shell İstasyonları​

Kampanyaya müdâhil olan işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanya kapsamı dışındadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön