19 / 05 / 2024

Tarih verildi zamanı kaçırmayın! İş bankası benzin masrafınıza MaxiPuan veriyor! 

Tarih verildi zamanı kaçırmayın! İş bankası benzin masrafınıza MaxiPuan veriyor! 

İş bankasının kampanyası aracı olan vatandaşlar tarafından büyük rağbet görüyor. Shell benzin istasyonlarından alacağınız akaryakıt alışverişlerinizde 60 TL MaxiPuan kazanma şansı sunuyor. Kampanyanın detayı haberimizde.



Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar sadece en yüksek anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 22 Şubat 2023 tarihinde kartınıza iletilecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mart 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere faydalanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.

Tarih verildi zamanı kaçırmayın! İş bankası benzin masrafınıza MaxiPuan veriyor! 

Türkiye İş Bankası A.Ş ve SHELL&TURCAS PETROL A.Ş. evvelden haber vermeksizin kampanya şartlarında farklılık yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını gizli tutar.

Bankalar için pazarlama kampanyaları planlarken, iki temel başarı öyküsü kategorisini paylaşmayı düşünün: tipik senaryolar ve "olağanüstü" başarılar. Bankanız, tıpkı onlar gibi diğerlerine düzenli olarak yardımcı olsa da, çoğu müşterinin kendi durumunu olağanüstü olarak göreceğini unutmayın.

Öte yandan, çok kanallı pazarlama, entegre fırça darbelerinin bir şaheseridir. Çok kanallı pazarlama stratejileri, doğru mesajı doğru potansiyel müşteriye/müşteriye doğru kanal üzerinden ve doğru zamanda iletmeye odaklanır.

Akbank'tan muhteşem kampanya! Teknosa’da 2.000 TL harca 500 TL İndirim kazan 

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Bankalar faizi yüzde 30'a çıkarmaya başladılar! İlk adımı o banka attı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön