28 / 04 / 2024

Benzin ve motorinde yılın müjdesi! Akaryakıt alacakların başına talih kuşu kondu!

Benzin ve motorinde yılın müjdesi! Akaryakıt alacakların başına talih kuşu kondu!

Akaryakıta son dönemlerde gelen zamların ardından benzin ve motorin fiyatı 38 TL’ye dayandı. Bu nedenle akaryakıt alamaz hale gelen araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında bulurken İş Bankası’ndan bu kapsamda güzel bir haber geldi.



Son zamanlarda akaryakıta arka arkaya gelen zamların ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Zaman zaman indirim gelmesi rağmen bir süre sonra yeniden zam gelmesi, akaryakıt fiyatlarının baş edilemeyecek bir noktaya gelmesine sebep oldu. Bu nedenle, vatandaşlar da bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, İş Bankası’ndan yeni bir akaryakıt kampanyası haberi geldi.

İş Bankası, OPET ile yaptığı iş birliği kapsamında OPET istasyonlarından yapılacak benzin ve motorin harcamalarına 110 Türk Lirası hediye edeceğini duyurdu. Kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıklayan İş Bankası, kampanyaya ile ilgili merak edilen tüm detayları ve katılım koşullarını peş peşe paylaştı.

Benzin ve motorinde yılın müjdesi! Akaryakıt alacakların başına talih kuşu kondu!

KAMPANYA DETAYLARI

16 Ağustos 2023 – 30 Eylül 2023 tarihlerinde, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından bir defada ve ayrıca ayrı günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz ödemesine, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından yapılacak yakıt ödemelerinde kullanılmak üzere 90 TL MaxiPuan, ödemelerden en az birini uygulamaya dahil Opet istasyonlarından Maximum Mobil’deki Pazarama’daki Opet Araçta Ödeme ile gerçekleştiren kişilere ise toplam 110 Türk Lirası MaxiPuan verileceği öğrenildi.

İş Bankası Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama'da yer alan Opet Araçta Ödeme sadece benzin ve dizel yakıt harcamalarında kullanılabileceği ifade edildi.

Benzin ve motorinde yılın müjdesi! Akaryakıt alacakların başına talih kuşu kondu!

Bunun yanı sıra, yine İş Bankası Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama'da yer alan Opet Araçta Ödeme sadece Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama'nın Opet Araçta Ödeme uygulaması kapsamında yer alan Opet istasyonlarından gerçekleştirilebileceğinin altı çizildi.

İş Bankası ile OPET iş birliği kapsamında düzenlenen akaryakıt kampanyasında hediye edilecek 110 TL MaxiPuan yalnızca yakıt alımının en az birinin Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama'dan Opet Araçta Ödeme ile yapılması halinde kazanılabileceği öğrenildi. 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Anne babalara müjde! Kırtasiye yardımı başvuruları başladı! 1 Eylül’den itibaren hesaplara yatacak! Hemen başvurun!

Emekli olmak isteyenler dikkat! 31 Ağustos’ta sona eriyor! Sakın ihmal etmeyin!

Vadeli mevduat ile ayda 16 bin TL nasıl kazanılır? İşte banka banka mevduat getiri hesabı...


Geri Dön