28 / 04 / 2024

Gözler Fed'in faiz kararı sonrası akaryakıt fiyatlarında! 22 Eylül 2022 benzin fiyatları

Gözler Fed'in faiz kararı sonrası akaryakıt fiyatlarında! 22 Eylül 2022 benzin fiyatları

Benzin ve motorine indirim bekleniyor! ABD Merkez Bankası Fed'in faiz artırımı kararının ardından dolardaki değerlenmenin hızlanması ve buna bağlı olarak da petrol ve petrol ürünlerinde değer kaybına yol açması bekleniyor.



Peki güncel benzin ve mazot fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 benzin fiyatları listesi. 

Motorine gelen son indirimin ardından benzin fiyatlarında da indirime gidilip gidilmeyeceği merak ediliyor. ABD'nin piyasaya 10 milyon benzin satacağının açıklamasının ardından brent petrol varil fiyatı 90 dolara kadar gerilemişti. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, beraberinde benzin ve motoinde de fiyat indirim beklentisini doğurdu. Peki, benzin ve motorin fiyatları kaç lira? İşte 22 Eylül akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Akaryakıtta fiyatlar düşecek mi?

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün, Fed'in açıkladığı faiz artırımı sonrasında da devam etmesi bekleniyor. Yani yakın zamanda akaryakıt fiyatlarına yeni bir indirim gelmesi söz konusu...

Motorine indirim en son 20 Eylül'de gelmişti

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası motorinde indirim beklentisi kuvvetlendi. Sektör temsilcileri, motorine gelen 1.76 kuruş indirimin 20 Eylül 2022 Salı gününden itibaren geçerli olduğunu açıklamıştı. 

Son motorin indirim sonrası akaryakıtta fiyatlar ne oldu?

Motorin fiyatlarına 1 lira 76 kuruş indirim gelmesinin ardından fiyatlar İstanbul için 23,05 TL,  Ankara  için 23,16 TL ve İzmir için 23,19 TL oldu.

Gözler Fed in faiz kararı sonrası akaryakıt fiyatlarında! 22 Eylül 2022 benzin fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön