20 / 07 / 2024

Akaryakıt alacaklar dikkat! Bu kartı kullanan indirim alıyor!

Akaryakıt alacaklar dikkat! Bu kartı kullanan indirim alıyor!

İş Bankası'ndan araçları olan vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. 




Kampanyadan nasıl faydalanılabilir?

Söz konusu indirim fiyatları sadece benzin ve dizel ürünlerinde kapsamakta olup avantaj alınacak yakıtın üzerine ek litre olarak verilecek. Kampanyadan faydalanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde bulunan Aytemiz Mobil Ödeme ile gerçekleştirilmesi şartı bulunuyor. Pazarama Araçta Öde uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilmeyen harcamalar kampanyaya dahil değildir..

İş Bankası resmi internet sitesinde konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Akaryakıt alacaklar dikkat! Bu kartı kullanan indirim alıyor!

Kampanyaya dâhil olan işlemler:"İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kart, PatiKart) ve Bankamatik kartları kampanyaya dahildir.
Kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil Öde-Geç veya İş Bankası kredi kartınızın temassız Öde-Geç özelliği ile yapılması gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön