01 / 05 / 2024

iş bankası El Birliği İle Devam Destek Paketi

iş bankası El Birliği İle Devam Destek Paketi

İş Bankası, "El Birliği İle Devam Destek Paket"i kapsamında işverene kira destek kredisi sunuyor...

Konutta devlet işe el atmalı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Konutta devlet işe el atmalı" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik o analizi...

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası’ndan tüm müşterilerine son çağrı! Bu para hesaplara yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Bankalar ardı sıra kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlıyor. Bu doğrultuda, bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanyanın bitimine son iki gün kala son bir çağrı yaptı ve kampanya kapsamında müşterilerinin 200 TL kazanacağını duyurdu.

İş Bankası'ndan büyük bir açıklama geldi

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlar hakkında bomba bir açıklama geldi. Bankanın vereceği kredi miktarını duyanların ağzı açık kaldı.

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 31 Mayıs 2023'te son!

İş Bankası, eğitim sektöründe harcama yapanlar için MaxiPuan kampanyası sunuyor! İşte ayrıntılar...

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

Her geçen gün düzenlediği kampanyalarla beraber müşterilerinin yaptığı işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. İş Bankası, düzenlediği bu kampanyayla müşterilerine 75 TL MaxiPuan vereceğini paylaştı.

İş Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Son gelişmeler ve miktarlar!

İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarda cömert bir tutum sergilemektedir. İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyon miktarıyla ilgili son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.

İş Bankası'ndan emeklilere dev promosyon müjdesi

İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara verilen promosyonlarda kesenin ağzı açıldı. İşte İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyonun miktarı hakkındaki tüm gelişmeler...

İş Bankası'ndan flaş promosyon açıklaması. Rakamlar yükseldi

Özel bankalar arasında promosyon konusuna ayrı bir parantez açan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan maaş promosyonları konusunda önemli bir adım geldi. İş Bankası birçok meslek grubu için maaş promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri şimdi gidip öğrensin

İş Bankası'ndan müşterilere yönelik hazırlanan kredi paketiyle ilgili önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Paketin milyonlarca kişinin işine yarayabileceği ifade edildi.

Emeklilere İş Bankası'ndan dev gibi fırsat! Bu promosyon tutarları herkesi heyecanlandırdı

Emeklilerin yüzünü güldüren teklif İş Bankası'ndan yapıldı. Mayıs ayı için tespit edilen Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu. İşte Emeklilerin heyecanlanmasına sebep olan  güncel emekli promosyon rakamları.

iş bankası El Birliği İle Devam Destek Paketi Haberi

iş bankası El Birliği İle Devam Destek Paketi

İş Bankası, KOBİ'lerin her türlü işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılayan krediler yanında maaş destek, kira destek, şehir içi yolcu taşımacılığı sektörüne ve eczacılara özel kredi faiz oranları sağlayan "El Birliği İle Devam Destek Paket"inin detaylarını açıkladı.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre yeni tip koronavirüs (Kobiv-19) salgını sürecinde müşterilerine yönelik özel çözümleri ile sürecin sorunsuz ve kesintisiz atlatılabilmesine yönelik aksiyonlar alan banka, normalleşme sürecine ilişkin destek paketini açıkladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "El Birliği İle Devam Destek Paket"i kapsamında KOBİ'lerin her türlü işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılayan krediler yanında maaş destek, kira destek gibi özel kredi faiz oranları uygulanıyor.

- İşverene Maaş ve Kira Destek Kredisi 

Şahismail Şimşek, "El Birliği İle Devam Destek Paket"i kapsamında bir taraftan müşterilerin üretim girdilerinin ve ticari mal...