28 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...



İş Bankası başta olmak üzere çeşitli bankalar tarafından vatandaşlara yönelik kampanyalar hazırlanmaya devam ediliyor. İş Bankası'nın son hazırladığı kampanya ise adeta vatandaşları şok etti. Çünkü kampanyayı duyan vatandaşlar kulaklarına inanamadı. Banka tarafından müşterilerine 1000 USD hediye verilecek, ancak nasıl? 

İş Bankası merakla okuyacağınız kampanyanın detaylarını da resmi sayfası aracılığıyla müşterileriyle paylaştı. 

"THY İLE ORTAK KAMPANYA BAŞLATILDI" 

İş Bankası tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde: 

"Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın Türk Hava Yolları ile birlikte başlattığı ortak kampanya çerçevesinde, 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren 50.000 USD, EUR, GBP ya da CHF ve üzeri döviz mevduat karşılığı birikimle yeni YUVAM Hesabı açan ya da vade bitiş tarihinde YUVAM Hesabı’nın vadesini yenileyen İş Bankası müşterileri 1.000 USD’ye varan Türk Hava Yolları Hediye Kart kazanma fırsatına sahip oluyor.

YUVAM Hesabı açmak için istenen koşulları sağlayan herkes, 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren İş Bankası’nda yeni YUVAM Hesabı açmaları ya da vade dönüşünde YUVAM Hesabı vadesini yenilemeleri durumunda, aşağıdaki tabloda yer verilen vade tercihleri ve döviz cinsinden hesap bakiyesi büyüklüğüne göre USD cinsinden farklı değerlerde Türk Hava Yolları Hediye Kart hediyesinden faydalanabileceklerdir.


​     12 ay altı vade
     ​12 ay ve üstü vade
​Seviye 1 – YUVAM Hesabı
(50.000* - 100.000 altı)​


250$ THY Hediye Kart​
500$ THY Hediye Kart
​Seviye 2 – YUVAM Hesabı**
(100.000* ve üstü)

​500$ THY Hediye Kart
1.000$ THY Hediye Kart​
* Dahil. Açılış tutarı ilgili döviz cinsi ($/€/£/CHF) üzerinden dikkate alınacaktır.
** 100.000 ve üzeri tutarlarda hesap açan/yenileyenlere ayrıca “Turkish Airlines Corporate Club Türkiye Kartı” verilecektir. Turkish Airlines Corporate Club Türkiye Kartı ile ilgili ayrıntılı bilgiye Türk Hava Yolları resmi web sitesinde yer alan Corporate Club alanından ulaşabilirsiniz.

Kampanya kapsamında Türk Hava Yolları tarafından tanımlanacak Türk Hava Yolları Hediye Kart hediyesinden yararlanmak için şubelerimizde bulunan “YUVAM Kampanyası Talep ve Bilgilendirme Formu” ile “Muvafakatname” belgelerinde yer verilen açıklamaları okuyarak kampanyaya katılmak istediğinize dair beyanınızı ıslak imzalı olarak şubelerimizle paylaşmanız gerekmektedir. 

KAMPANYA KOŞULLARI DA AÇIKLANDI 

Türk Lirası’na dönüştürülen döviz birikimlerinizi %0 vergi kesintisi ile kur değişimlerinden etkilenmeden değerlendirirken, döviz bazında %6’ya varan ek getiri ayrıcalığından faydalanabileceğiniz İş Bankası YUVAM Hesabı hakkında buradan detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Kampanya Koşulları:

1. Kampanya kapsamında, 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren 01.02.2022 tarihli 31737 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Yurt Dışında Yerleşik Vatandaşlar Mevduat ve Katılım Sistemi (YUVAM) Hesapları Hakkında Tebliğ kapsamında Yuvam Hesabı açan veya mevcut Yuvam Hesabı’nı yenileyen müşterilere yönelik “Türk Hava Yolları Hediye Kart” kampanyası düzenlenmiştir. 

2. Kampanyaya katılım sağlanabilmesi için Türkiye İş Bankası A.Ş. şubelerinden YUVAM Kampanyası Talep ve Bilgilendirme Formu ile Muvafakatname belgelerinin hak sahibi tarafından imzalanması gerekmektedir. İmzalanan form ile birlikte müşterilerimizden KVKK ve Bankacılık Kanunu 73 üncü maddesi olmak üzere ilgili ulusal ve uluslararası mevzuat hükümleri kapsamında bilgilerinin ilgili makamlarla paylaşılacağına dair onay alınmış olmaktadır.

3. Kampanya kapsamında ödüle hak kazanılması için, kampanya koşulunu sağlayan Yuvam Hesabı açılışının ya da vade yenilemesinin kampanya başlangıç tarihinden itibaren yapılmış olması gerekmektedir.

4. Kampanya kapsamında, koşullara uygun YUVAM hesabı açan ya da hesabını yenileyen müşteri ödülden yalnızca bir kez yararlanabilecektir. Kampanya koşulunu sağlayan birden fazla Yuvam Hesabı olması durumunda, en erken tarihte ve aynı gün içerisinde koşulu sağlayan Yuvam Hesapları içerisinde en yüksek bakiyeli Yuvam Hesabına denk gelen THY Hediye Kart bakiyesinden bir defaya mahsus yararlanılabilecektir.

5. Kampanya süresi içerisinde İş Bankası Yuvam Hesabı’ndan farklı bir mevduat hesabı açılması durumunda ödülden yararlanılamayacaktır.

6. Hesabın vadesinden önce kapatılması durumunda Türk Hava Yolları Hediye Kart ve Corporate Club Türkiye Kart tanımlanmayacak, tanımlanan Türk Hava Yolları Hediye Kart iptal edilecektir.

7. Kampanya dönemi içerisinde Yuvam Hesabı açan ya da vade yenileyen müşterilerimiz hesap açma/yenileme işleminden sonra yine kampanya dönemi içerisinde şubelerden ilgili form ve muvafakatnameyi imzalamaları durumunda kampanyaya dahil olabileceklerdir.

8. Türk Hava Yolları Hediye Kart hesap açılışının / yenilenmesinden üzerinden 20 gün sonra tanımlanacak ve tanımlandığı tarihten itibaren iki yıl içerisinde kullanılabilecektir. İki yıl içerisinde kullanılmayan Türk Hava Yolları Hediye Kart bakiyeleri iptal edilecektir.

9. Türk Hava Yolları Hediye Kart kullanımı, Türk Hava Yolları Hediye Kart kural ve koşullarına tabi olacaktır.    

10. Kampanya sınırlı sayıda Türk Hava Yolları Hediye Kart için geçerlidir.
 
11. Türk Hava Yolları, herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.
 
12. Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Türk Hava Yolları A.O, önceden haber vermeksizin kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar." 
 


Geri Dön