28 / 04 / 2024

iş bankası kiracılara kentsel dönüşüm kredisi

iş bankası kiracılara kentsel dönüşüm kredisi

Türkiye iş Bankası: riskli alanlarda yer alan veya riskli yapı ilan edilen lojmanlarda asgari 12 ay süreyle ikamet etmiş olan lojman sakinlerine ve kiracılara yönelik Kentsel Dönüşüm Kredisi kullandırıyor.

İş Bankası'ndan Kastamonu'daki kiracılara dönüşüm kredisi!

Türkiye iş Bankası: riskli alanlarda yer alan veya riskli yapı ilan edilen lojmanlarda asgari 12 ay süreyle ikamet etmiş olan lojman sakinlerine ve kiracılara yönelik Kentsel Dönüşüm Kredisi kullandırıyor.

Hazine Bakanlığı açıkladı! Ev sahipleri ve kiracılara tebligatlar gönderilmeye başlandı!

Ev sahibi ve kiracılara yönelik gerçekleşen çalışmalar kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Buna göre, kira gelirlerinin doğru bir şekilde beyan edilmesi için gerekli uygulamalar yapılırken, tebligatların da tek tek gönderilmeye başlandığı da kaydedildi. 

Ev alıyorum derken, dert almayın! Uyanık kiracılara dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe büyürken, yeni ev alacaklar için de uyarılar peş peşe geliyor. Hukukbil isimli kullanıcı X sosyal medya hesabından içinde kiracı olan evler ile ilgili önemli bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracılara şimdi de tahliye taahhüdü dayatması!

Turizm şehri Antalya'da mülk sahipleri, son zamanlarda gündemden düşmeyen kiraların fahiş oranda artması sebebiyle kiracılara tahliye taahhütnamesini zorunlu tutuyor. 

Kira sözleşmesi ve tahliye taahhütnamesine ilişkin uyarılar!

Kiraya verilen yer için kiracılara kira sözleşmesi ve tahliye taahhütnamesi verilir. Bu taahhütname, kiralananın teslim alınmasını takiben kiracı tarafından verilen bir yazılı beyandır. Kiracı bu taahhütnamede belirtilen tarih dahilinde kiralananı boşaltmayı yazılı olarak taahhüt eder.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

TOKİ'den konut bekleyen kiracılara müjde! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından konut bekleyen kiracılara müjde... İşte TOKİ tarafından açıklanan o tarih...

8 milyon kiracı için harekete geçildi! Fahiş kiralara neşter vurulacak: Yeni adımlar tek tek açıklandı!

Konut kiralarında fahiş kiralara engel olunması için, kiracılara koruma kalkanı hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Son gelişmeler ve miktarlar!

İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarda cömert bir tutum sergilemektedir. İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyon miktarıyla ilgili son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.

İş Bankası'ndan emeklilere dev promosyon müjdesi

İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara verilen promosyonlarda kesenin ağzı açıldı. İşte İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyonun miktarı hakkındaki tüm gelişmeler...

Kiracılara kötü haber! Kira ödemede TL’yi unutun! İslam Memiş’ten yeni dönem sinyali!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten kiracılara kötü haber. Kiralar artık TL ile ödenmeyecek. İşte detaylar!

Murat Kurum'dan kira zammı açıklaması! Kiracılara son dakika çağrısı: Yüzde 25’ten fazla ödemeyin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kira zammı ile ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulundu. Kiracılara seslenen Bakan Kurum, yüzde 25’ten fazla zam yapmamaları gerektiğini söyledi. 

Kiracılar hemen bakın! Ev sahibiniz bunu yaparsa şikayetçi olabilirsiniz! 

Konut sahipleri evlerini yüksek bedelle kiraya vermek için mevcut kiracılarını çıkarmak istiyor. Evleri tahliye etmeyen kiracılara ise tehditler geliyor. Peki kiracılar ne yapabilir? 

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... Gece gece sizi sevindirecek haber geldi

Market alışverişleri son dönemde cep yakmaya başladı. İş Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara ise market alışverişleriyle ilgili güzel bir haber geldi. İş Bankası'nda hesabı olanların bu konuyu detaylı incelemesi gerektiği belirtildi.

iş bankası kiracılara kentsel dönüşüm kredisi Haberi

iş bankası kiracılara kentsel dönüşüm kredisi

İş Bankası, "Kastamonu mücavir alanı içerisinde kalan riskli alan veya riskli yapı ikametgahlı lojman sakini ve kiracılara yönelik gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Kredisi ile ilgilenen değerli Kastamonulu hemşerilerimizi İş Bankası Şubelerine bekliyoruz" çağrısı yaptı.


Türkiye iş Bankası: riskli alanlarda yer alan veya riskli yapı ilan edilen lojmanlarda asgari 12 ay süreyle ikamet etmiş olan lojman sakinlerine ve yine riskli alan veya riskli yapılarda asgari 12 ay süre ikamet etmiş olan kiracılara yönelik Kentsel Dönüşüm Kredisi kullandırıyor. Banka'dan bu konuda verilen bilgiye göre; Devlet tarafından, kentsel dönüşüm kapsamında kullandırılan konut kredilerinde yıllık % 4; işyeri kredilerinde ise yıllık % 3 oranında faiz desteği uygulanıyor. Başvuruların Bakanlık onayının alınabilmesi için Bakanlıkça talep edilen belgeler ise şunlar: - Riskli bina tespit raporu inceleme...