13 / 05 / 2024

İş Bankası konutları

İş Bankası konutları

1996 yılında Türkiye İş Bankası Mensupları Emekli ve Munzam Sandık Vakıfları tarafından yaptırılan Kadıköy İbrahimağa Konutları satışa çıkarılmış. Site, 78 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen ölçülerde 722 konuttan oluşuyormuş.

Almanya Merkez Bankası açıkladı: Almanya'da konutlar hala aşırı değerli!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen ipotek maliyetlerinin artmasıyla geçen sene fiyatların düşmesine rağmen ülkede konutların hala aşırı değerli olduğunu kaydetti.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Türkiye’de konutların güçlendirilmesinin maliyeti 500 milyar dolar!

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, 9’uncu Sürdürülebilir Finans Forumu’nda konuşma yaptı. Lopez, “Türkiye’de iklim kriziyle beraber konutları dönüştürmenin bedeli 1 trilyon dolar. Sadece konutları güçlendirmenin bedeli ise 500 milyar dolar” dedi.

Dünya Bankası onayladı! Deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman sağlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği depremde kırsal konutların ve temel kamu hizmetlerinin yeniden tesisine yardımcı olmak amacıyla Dünya Bankası 1 milyar dolarlık finansman sağlayacak.

Ziraat Bankası ve Halkbank’tan hemen gidip bu kadar para çekebilirsiniz! Acil olarak bakın

Vatandaşlara yönelik önemli bir konuda uyarı yapıldı. Vatandaşların daha önce TOKİ konutları için yatırdığı 500 TL'nin Ziraat Bankası ve Halkbank'tan çekilebileceği belirtildi.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 512 milyon dolarlık afet kredisi!

Dünya Bankası, iklim ve doğal tehlikelere dayanıklı konutlar ile altyapıya erişimi artırmak için Türkiye'ye sağlanacak olan 512,2 milyon dolarlık krediye onay verdi.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

200 Bin Liradan Ucuza Ev Almak Mümkün! İşte Krediye Uygun O Konutlar…

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulacak olan 120 ay vadeli, krediye uygun banka konutlarının listesi açıklandı...

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini iddia eden gruptan açıklama!

İzmir'de hayata geçirilen Emlak Bankası konutlarında yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini öne sürdü...

İş Bankası'ndan ucuz konut satışı!

Bankalar kendi bünyesinde bulunan konutları yatırımcılar için cazip fiyatlarla satışa çıkarıyor. İş Bankası'nın açık artırma usulüyle satışa sunduğu konutlar için fiyat listesi açıklandı.

İş Bankası konutları Haberi

İş Bankası konutları



Türkiye İş Bankası Mensupları Emekli ve Munzam Sandık Vakıfları tarafından yaptırılan Kadıköy İbrahimağa Konutları satışa çıkarılmıştır.


İstanbul'un merkezinde ama İstanbul'un yoğunluğundan, gürültüsünden uzak, doğaya yakın bir eve sahip olmak... Ve aynı zamanda da güvenceli ve büyük bir yatırım yapmanın rahatlığını yaşamak. Evet, söylediklerimiz bir düş değil. Kadıköy İbrahimağa Konutları'ndan söz ediyoruz.

İstanbul'un merkezinde.

Kadıköy İbrahim Konutları: Acıbadem semtinde. Kadıköy Vapur İskelesi'ne yürüyerek 15, Haydarpaşa Tren İstasyonu'na 25 dakika uzaklıkta. Ayrıca sitenin önünde 2 adet otobüs durağı var.


Doğayla iç içe...

İstanbul'un bu kadar merkezinde olmasına rağmen, size doyumsuz manzara seçenekleri sunacak kadar da doğaya yakın... 

Dilerseniz Çamlıca Tepesi; dilerseniz Adalar, Moda, Kalamış ve Sarayburnu'nun...