03 / 05 / 2024

iş bankası müzesi ziyaret saatleri

iş bankası müzesi ziyaret saatleri

Ülkedeki tasarruf bilincinin yaygınlaşma serüvenini, Cumhuriyet Türkiye’sinin ilk sanayileşme hamlelerini, bankacılık ve finans sektörünün gelişim evrelerini sergileyen Türkiye İş Bankası Müzesi 350 bininci ziyaretçisini ağırladı...

İş Bankası'ndan son 14 gün uyarısı geldi! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası tarafından başlatılan ETS kampanyası için artık son 14 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olan hem de bunu yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 Türk Lİrası yatırılacak. İşte İş Bankası'nın ETS kampanyası ile ilgili merak edilen detaylar..

İş Bankası'ndan son 19 gün uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanın hesaplarına tam 7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası'nın ETS kampanyası için son 19 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olup da hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak. İşte İş Bankası'nın son tarihi 30 Nisan şeklinde açıkladığı o kampanya ile ilgili detaylar...

İş Bankası'ndan son 4 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına tam 7 bin 500 lira yatırılacak!

İş Bankası'nın ETS kampanyası için son 4 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olup da hem de bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak. İşte İş Bankası'nın son tarihi 31 Mart olarak açıkladığı o kampanyasının detayları...

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

İş Bankası'nın son dakika müjdesiyle, müşterilere harika bir fırsat sunuluyor... Artık banka market alışverişi yapan müşterilere nakit geri ödeme yapacak... İşte ayrıntılar...

İş Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! 30 Haziran’a kadar adınıza tam bu kadar yatacak!

Kampanya denildiği zaman akla ilk gelen bankalardan biri olan İş Bankası, yeni bir kampanyayla daha yine müşterilerinin yüzünü güldürdü. İş Bankası, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin tam 200 TL kazanacağını duyurdu.

İş Bankası'ndan nakit ihtiyacı olanlara anında kredi müjdesi!

İş Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını geciktirmeden karşılamak istemeleri durumunda özel bir çözüm sunmaktadır. "Anında Kredi" olarak adlandırılan bu hizmet, pratik bir bireysel kredi seçeneği olarak öne çıkmaktadır.

İş Bankası düğmeye bastı! Bu para sadece İş Bankası müşterilerinin hesabına yatacak!

Düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Türk İş Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Kampanya kapsamında hesaplara 75 TL yatırılacağını duyuran İş Bankası, kampanyanın akaryakıt alışverişlerinde geçerli olacağını paylaştı.

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

İş Bankası, müşterilerine tam 1 yıl ücretsiz hak veriyor. Bankanın sunduğu İşCep uygulaması ile müşteriler ücretsiz EFT/havale işlemleri yapabilecek. Bunun için sadece mobil uygulama üzerinden ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini kullanmak yeterli.

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Paranızı almak için acele edin

Ziraat Bankası müşterilerine yönelik önemli bir müjde geldi. Banka müşterilerinin paralarını almak için acele etmeleri gerektiği ifade edildi.

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acilen buraya baksın!

İş Bankası, sahip olduğu Maximum kartıyla müşterilerine hitap eden bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarından kampanyaya katılan müşterilere maxipuan verileceği duyuruldu.

İş Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... İş Bankası müşterileri acilen hemen baksın!

İş Bankası, köklü geçmişi ve müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde bankacılık sektöründe önde gelen bankalardan biri olarak kabul ediliyor. Banka, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve müşteri portföyünü genişletmek için sürekli olarak yeni kredi paketleri hazırlıyor.

Ziraat Bankası müşterileri için 28 Şubat'a kadar vakit var! Kesin yapın

Ziraat Bankası müşterilerinin faydalanması için 28 Şubat'a kadar çok önemli bir kampanya başlatıldı. Ziraat Bankası müşterilerinin 28 Şubat'a kadar bu imkandan faydalanması gerekiyor. Aksi takdirde imkandan faydalanmaları mümkün olmayacak.

iş bankası müzesi ziyaret saatleri Haberi

iş bankası müzesi ziyaret saatleri


Türkiye İş Bankasından yapılan açıklamaya göre, bankanın tarihini, kurulduğu günden bu yana on binlerce belge, nesne ve fotoğrafla ortaya koyan müze, yedi yılda her yaştan ziyaretçinin ilgi odağı haline geldi. 2007 yılında kapılarını ziyaretçilere açan Türkiye İş Bankası Müzesi, bankanın 90 yıllık geçmişinin yanı sıra Cumhuriyet tarihi boyunca ülkemizin ekonomik ve sosyal hayatında üstlendiği rolü de zengin bir arşivle gözler önüne seriyor.


Düzenlenen sergiler ve atölye çalışmalarıyla yenilikçi bir yaklaşım benimseyen İş Bankası Müzesi'nin 350 bininci ziyaretçisini İş Bankası Müzesi Müdürü Necdet Tanrıkulu ve müze çalışanları karşıladı. Müzenin 350 bininci ziyaretçisi Ulaş Saka sürpriz karşılama sonrasında rehber eşliğinde müzeyi gezdi. Ulaş Saka, çocukluğundan beri İş Bankası ile bir bağı olduğunu, İş Bankası kumbaralarının en özel çocukluk anıları arasında yer aldığını...