29 / 04 / 2024

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

İş Bankası, müşterilerine tam 1 yıl ücretsiz hak veriyor. Bankanın sunduğu İşCep uygulaması ile müşteriler ücretsiz EFT/havale işlemleri yapabilecek. Bunun için sadece mobil uygulama üzerinden ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini kullanmak yeterli.



İşCep uygulaması üzerinden kaydolan müşteriler, İş Bankası'nın birçok ayrıcalığından faydalanabilecekler. Bu özellikle birlikte, müşterilerin para transfer işlemleri artık daha kolay ve avantajlı hale gelecek.

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

Bankanın sunduğu kampanyanın detayları

İş Bankası, dijital bankacılık hizmetlerinin daha faydalı olarak kullanılması için bir kampanya başlattı. Kampanya ile müşteriler, tek seferde 50.000 TL'ye kadar olan EFT/havale işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecekler.

Ancak, kampanya mesai dışı FAST işlemleri ve tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri için geçerli değildir. Ayrıca, mesai saatleri dışında yapılan EFT/FAST, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi işlemleri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti şubelerinin dahil olduğu para transferleri kampanya kapsamında değildir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön