15 / 05 / 2024

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

İş Bankası, müşterilerine tam 1 yıl ücretsiz hak veriyor. Bankanın sunduğu İşCep uygulaması ile müşteriler ücretsiz EFT/havale işlemleri yapabilecek. Bunun için sadece mobil uygulama üzerinden ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini kullanmak yeterli.



İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

Kampanyadan yararlanmak için başka nelere yapmak gerekiyor?

İş Bankası, dijital bankacılık alanında müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için ücretsiz EFT/havale ayrıcalığı kampanyası başlattı. Kampanya, İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirilecek işlemler için geçerli olup, müşterilerin "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olmaları ve istisna tanımlamalarının yapılması gerekiyor.

Kampanya kapsamında, müşteriler tek seferde en fazla 50.000 TL işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecekler. Ancak, mesai dışı FAST işlemleri ve tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri kampanya kapsamında değil. Ayrıca, mesai dışı ve geç saatlerde yapılan EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri de kampanya kapsamında yer almamaktadır.

İş Bankası, dijital bankacılık alanındaki güçlü konumu ile müşterilerine kolay ve hızlı işlem yapabilme avantajı sağlıyor. İşCep uygulaması ile müşteriler, her an her yerden hesaplarına erişebilir, para transferi ve fatura ödeme işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilirler. Bunun yanı sıra, İş Bankası'nın mobil ödeme hizmeti sayesinde alışverişlerini de hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirler.

Garanti Bankası'ndan gece yarısı sürprizi geldi. Bayramdan önce hemen bakın

Garanti Bankası'ndan nisan sürprizi. Şimdi bakın hemen devreye alacaklar

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön