28 / 04 / 2024

İş Bankası müşterilerinin izlemelere doyamayacağı kampanya! 1 yıl boyunca sizlere hediye!

İş Bankası müşterilerinin izlemelere doyamayacağı kampanya! 1 yıl boyunca sizlere hediye!

İş Bankası müşterilerine özel kampanyalar bitmek bilmiyor. İşte 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz İş Bankasının yeni kampanyası! İş Bankası müşterilerine özel kampanyalar bitmek bilmiyor. İşte 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz İş Bankasının yeni kampanyası!



Emekli promosyon ödemeleri ile de adından söz ettiren İş Bankası yeni bir kampanyaya daha imza attı. Bu kampanya detayları İş Bankasının resmi web sayfası üzerinden müşterileri için duyuruldu. 1 yıl boyunca hediye edilecek. İşte ayrıntılar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön