12 / 05 / 2024

İş Bankası müşterilerinin izlemelere doyamayacağı kampanya! 1 yıl boyunca sizlere hediye!

İş Bankası müşterilerinin izlemelere doyamayacağı kampanya! 1 yıl boyunca sizlere hediye!

İş Bankası müşterilerine özel kampanyalar bitmek bilmiyor. İşte 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz İş Bankasının yeni kampanyası! İş Bankası müşterilerine özel kampanyalar bitmek bilmiyor. İşte 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz İş Bankasının yeni kampanyası!



İŞ BANKASI MÜŞTERİLERİNE HEDİYE!

İş Bankası, resmi web sayfasında yaptığı açıklamasında İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl süre le BluTV üyeliği hediye edeceğini belirtti. İşte kampanyanın detayları;

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

  • Kampanya 01 Ocak ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında İşCep’te yer alan Müşteri Olmak İstiyorum uygulaması üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olanlar ile sınırlandırılmıştır.
  • Kampanya bağlamında kod iletimi İşCep’ten İş Bankalı olan vatandaşlara müşteri oldukları ve kredi ya da Bankamatik kartlarını aldıkları ayı takip eden ayın ilk haftası içinde iletilecek ve iletildiği ayın son gününe kadar kullanılabilecektir.
  • Kampanyadan sadece Bankamatik veya kredi kartını teslim alan müşteriler yararlanabilecekler.
  • 1 yıllık ücretsiz BluTV üyeliği, kampanya kodu olarak müşterilere sunulacak.
  • Kampanya kodları her bir müşteriye SMS olarak iletilecektir.
  • Kampanya müşteri numarası bazındadır; her bir müşteri sadece tek bir kod kazanabilir.
  • Kampanya kodlarının son aktivasyon tarihi kodun iletildiği ayın son günüdür. Aktive edilmemiş tüm kampanya kodları geçerliliğini yitirecektir.
  • Kampanya kodu iletilen müşterilerimiz http://www.blutv.com/kampanya/isbankasi  linkine tıkladıktan hemen sonra açılacak olan sayfada isim, soy isim, eposta adresleri ile kendi belirleyecekleri bir şifre ile üye olduktan hemen sonra istenilen diğer adımda kendilerine özel verilmiş ve 1 defa olacak şekilde kullanılabilecek kampanya kodunu hesap ve ayarlar menüsündeki kupon kodu bölümüne girerek BluTV servisini 1 yıl süre ücretsiz olarak kullanabileceklerdir.
  • Müşterilerimizin kupon kodu aktivasyonunda sorun yaşaması halinde [email protected] adresine sorun yaşanılan kodu ve kullanıcı bilgisini ileterek destek alabilirler.
  • Kullanım şartlarını gerçekleştirmiş ama kodu kullanırken sorun yaşayan müşterilerimiz destek.blutv.com internet adresinden destek alabilirler.
  • Hali hazırda üyeliği bulunan bir kişi kupon kodunu aktive ettiklerinde, kupon kodunun içerdiği izleme süresi mevcut izleme hakkının sonuna ekleme yapılır.
  • Inapp purchase ve mobil ödeme yöntemiyle üyelik gerçekleştirmiş kullanıcıların, kupon kodlarını tanımlayabilmesi için mevcut üyeliklerini iptal etmeleri veya farklı bir e-posta adresi ile üyelik başlatmaları gerekmektedir.
  • Satın alınan kupon kodları yurt içi ile sınırlandırılmıştır.

Emekliye müjdeler peş peşe geldi! Bir maaş ikramiye yolda mı? 2023 emekli maaş farkları ne zaman ödenecek?

Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl engellenir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön