02 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

İş Bankası 31 Aralık’a kadar geçerli olacak bir kampanya yayınladı. İşCep müşteri olmak istiyorum özelliği kullanılarak banka üzerine müşteri kaydı yaptıranları bir yıl boyunca BluTV üyeliği ücretsiz verilecek. İşte tüm detaylar…



İş Bankası yapmış olduğu duyuru ile birlikte yeni bir kampanya açıkladı. İş Bankası BluTV ile ortak bir kampanya başlattı. İş cep uygulaması üzerinden müşteri kaydı yaptıranlara biri boyunca BluTV ücretsiz olarak verilecek.

Yıl boyunca ücretsiz BluTV üyeliği

İş Bankası iş cep uygulaması üzerinden kayıt yaptıranlara ücretsiz BluTV üyeliğini vereceğini açıkladı. Verilecek üyelik bir yıl boyunca geçerli olacak. Kampanya, son dönemde oldukça popüler olan dizi ve film platformlarına rakip olma amaçlı düzenlendi. Kampanyadan faydalanmak adına belirlenen şartların sağlanması gerekecek.

Bu şartlardan ilki iş cep uygulaması üzerinden ilk kez müşteri olmak oldu. Kampanya üzerinden sadece bankamatik ya da kredi kartı alan müşteriler yararlanabilecek. BluTV üyeliği adına kampanya kodları müşterilerin kartlarını almış oldukları ayı takip eden ayın ilk haftasında SMS aracılığıyla gönderilecek. Kampanya kodları gönderilmiş oldu ayın sonuna kadar kullanılabilecek.

İş Bankası ve BluTV’nin başlatmış olduğu bir yıl boyunca ücretsiz kampanyası 31 Aralık 2023 tarihinde son bulacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön