25 / 07 / 2024

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

İş Bankası 31 Aralık’a kadar geçerli olacak bir kampanya yayınladı. İşCep müşteri olmak istiyorum özelliği kullanılarak banka üzerine müşteri kaydı yaptıranları bir yıl boyunca BluTV üyeliği ücretsiz verilecek. İşte tüm detaylar…




 

BluTV üyeliği

İş Bankası yapmış olduğu duyuru ile birlikte dizi film severlere bir müjde verdi. İş Bankası ve BluTV ortak bir kampanya başlatarak İş Bankası uygulaması üzerinden ilk defa üyelik gerçekleştirenlere biri olarak ücretsiz olarak hediye BluTV üyeliği verecek. Kampanyanın detayları belli oldu.

İş Bankası yayınlamış olduğu hediye BluTV kampanyası ile müşterilerinin bir yıllık BluTV üyeliğini karşılayacak. Kampanya kodu iş cep uygulamasından müşterilere iletilecek olup kodlar SMS aracılığıyla telefonlara gönderilecek. Kod gönderilen müşteriler İş Bankasının belirlemiş olduğu linke tıklayarak isim, soy isim ve e-posta bilgilerini girerek şifre oluşturup üyelik açacak. Sonrasında kampanya kodu hesap ve ayarlar menüsünde bulunan kutucuğa girilecek. Kampanya kodu tek sefere mahsus olarak kullanılabilecek. BluTV üyeliği bir yıl boyunca ücretsiz şekilde sağlanacak.

İş Bankası'ndan yeni kampanya! Son dakika vererek peş peşe açıklandı! Acilen bakın!

Ziraat Bankası 10 bin TL nakit ödeme yapacak! Ay sonuna kadar süresi var!

Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber geldi! 2000 TL’lik hediyeler hesaplara yatırıldı.. Hemen kontrol edin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön