07 / 05 / 2024

iş bankası ve reidin işbirliği mi yaptı

iş bankası ve reidin işbirliği mi yaptı

İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında Reidin ile işbirliğine gitti.

Avrupa'da artan işsizlik ve yüksek enflasyon konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabilir!

Avrupa Merkez Bankasına bağlı Avrupa Sistemik Risk Kurulu (ESRB) tarafından hazırlanan rapora göre Avrupa'nın pek çok ülkesinde konut sektörüne ilişkin risklerin sürdüğü kaydedilirken, artan işsizlik ve yüksek enflasyonun konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabileceği belirtildi.

Bankalarda son dakika! Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha peş peşe açıkladı! 

Kredi çekmek isteyen pek çok vatandaş bankalardaki konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte  Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...

10 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Akbank, Vakıf, Halk, İş Bankası ve 5 diğer banka duyurdu! Acilen bakın!

10 bankada resmen peş peşe deprem... Ziraat, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası ve 5 banka daha resmen açıkladı... Acilen buraya bakın... İşte son dakika ayrıntıları...

Emekliler hakkında flaş gelişme. İş Bankası ve ING emekli promosyonunu güncelledi

Emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir gelişme yaşandı. ING Bank ve İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli vatandaşlarımıza verilen promosyonun güncellendiği bilgisine yer verildi.

İş Bankası'ndan Yuvam hesabı olanlara dev kampanya! Tam 1.000 USD verilecek!

İş Bankası ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen kampanya, YUVAM Hesabı açan müşterilere büyük avantajlar sunuyor.

İş Bankası ve Bizim Market kampanyası! İş Bankası bunu yapana toptan alışverişe 400 TL veriyor!

İş Bankası, özellikle esnaf ve toptan mal alıcılarının ilgisini çekecek bir kampanyayı duyurdu. Banka, Bizim Toptan marketler zinciri ile işbirliği yaparak, müşterilerine 400 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel akaryakıt kampanyası!

Maximum Kart sahipleri dikkat! İş Bankası ve TotalEnergies işbirliğiyle, 1 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında 300 TL ve üzeri 4 farklı akaryakıt veya otogaz alışverişine, 60 TL MaxiPuan hediye! İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni açıklama. Müşterileri hemen hemen buraya

Kamu bankaları arasında önemli yer tutan Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni kredi açıklaması geldi. Bilindiği üzere vatandaşlar bu iki banka tarafından sağlanan kredilere büyük ilgi gösteriyor.

Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank ve Garanti Bankası... Bankalarla ilgili bomba gelişme. Hemen bakın

Vatandaşlar enflasyonun yükselmesi ve depremden sonra yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından kredi aramaya başladı. Akbank, İŞ Bankası, Garanti Bankası ve Denizbank tarafından da vatandaşlara yönelik önemli miktarda krediler veriliyor. İşte detaylar...

İş Bankası'ndan büyük hizmet! 0 faizli kredi desteği

Türkiye İş Bankası, bu yıl yeni müşterisi olan veya ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve KOBİ'lere "Hoş Geldin Kredisi" ile sıfır faizli kredi imkânı veriyor. İşte başvuru şartları...

İş Bankası'ndan borçlarınızı kapatmaya yönelik kampanya! Uygun faiz fırsatlarını kaçırmayın!

İş Bankası, borcu olan vatandaşlar için finansman desteği sunuyor ve borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu. Bu kredi sayesinde, borcu olan kişiler ödemelerini daha rahat bir şekilde yapabilecekler.

Ziraat Bankası ve Halkbank'ta paranız olabilir! Gece yarısı flaş bir hatırlatma

Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından bazı vatandaşlara para ödemesi gerçekleştirilecek. Ancak bu vatandaşların daha önceden bazı işlemleri yapması gerekiyor. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Ziraat Bankası ve Halkbank’tan hemen gidip bu kadar para çekebilirsiniz! Acil olarak bakın

Vatandaşlara yönelik önemli bir konuda uyarı yapıldı. Vatandaşların daha önce TOKİ konutları için yatırdığı 500 TL'nin Ziraat Bankası ve Halkbank'tan çekilebileceği belirtildi.

iş bankası ve reidin işbirliği mi yaptı Haberi

iş bankası ve reidin işbirliği mi yaptı

Türkiye İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında dünyanın önde gelen internet gayrimenkul bilgi teknoloji şirketi Reidin ile işbirliğine gitti.


İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanacak Reidin Emlak Endeks, Reidin-Gyoder Yeni Konut Fiyat Endeksi ile Reidin Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Reidin Türkiye Fiyat Beklenti Endeksi; satılık ve kiralık konutların fiyatlarına ilişkin trendler ve öngörüler, getiri oranları, konut yatırımı amortisman süreleri, konut satın alma ve kiralama gücü endeksleri, yabancıların konut edinimleri ve tercihleri, stok satış performansları, tüketici ödeme yöntemleri, uygulanan KDV oranları ve sektör profesyonellerinin güven ve fiyat beklentileri gibi sektöre dair çok çeşitli bilgileri içeriyor.


İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, işbirliğine ilişkin yaptığı...