29 / 04 / 2024

İş Bankası ve Bizim Market kampanyası! İş Bankası bunu yapana toptan alışverişe 400 TL veriyor!

İş Bankası ve Bizim Market kampanyası! İş Bankası bunu yapana toptan alışverişe 400 TL veriyor!

İş Bankası, özellikle esnaf ve toptan mal alıcılarının ilgisini çekecek bir kampanyayı duyurdu. Banka, Bizim Toptan marketler zinciri ile işbirliği yaparak, müşterilerine 400 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.



Bu kampanya, esnafların düzenli ihtiyaçlarını karşılamalarına büyük kolaylık sağlayacak. Aylık belirli bir tutarda market alışverişi yapan işletmeler, 400 TL değerinde MaxiPuan kazanacaklar. Bu da onların işletme giderlerini azaltarak kârlarını artırmalarına yardımcı olacak.

İş Bankası, dönemsel olarak çeşitli sektör ve günlere özel kampanyalar düzenliyor. Bazı kampanyaları iş birliği yaparak, bazılarını ise müşterilerine doğrudan sunarak avantajlar sağlıyor. İşbirliği ile sunulan 400 TL puan kampanyasına dair detaylar haberimizde yer alıyor...

İş Bankası ve Bizim Market kampanyası! İş Bankası bunu yapana toptan alışverişe 400 TL veriyor!

Bizim Market ve İş Bankası kampanyasına nasıl katılım sağlanır?

Banka, mobil uygulamaları Maximum Mobil ve İşCep aracılığıyla gerçekleştirilen alışverişlerde müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, Bizim Toptan alışverişlerinde yapılacak ilk 1.500 TL'lik alışverişe 150 TL, ilk 5.000 TL ve üzeri alışverişlere ise 400 TL MaxiPuan hediye edilecek. Bu kampanya ile İş Bankası, müşterilerine yaklaşık yüzde 10'luk bir indirim sağlayacak.

1 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya sadece bizimtoptan.com.tr üzerinden yapılan alışverişleri kapsayacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin mobil uygulamalar üzerinden "KATIL" butonuna tıklaması gerekiyor.

Katılım sağlanan kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, 15 Haziran 2023 tarihinde müşteri hesaplarına yüklenecek. MaxiPuanların son kullanım tarihi ise 31 Temmuz 2023 olarak belirlendi.

 


Geri Dön