24 / 07 / 2024

iş gayrimenkul Inİstanbul nerede

iş gayrimenkul Inİstanbul nerede

İş GYO Inİstanbul iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İstanbul’da arazi yatırımı için ilçe ilçe mahalle mahalle fırsat bölgeleri.1 yıl sonra mumla ararsınız

Toprak yatırımı yapanların sayısı geçen yıl rekor seviyeye ulaşırken vatandaş nereye yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, toprak yatırımı yapmak isteyenler için İstanbul’u işaret ederek ilçeleri mahalle mahalle açıkladı.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Demir Garden'da yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatı! Yeni proje! 

Demir Garden projesinde yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Demir Garden'da hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Malatya Beydağı'nda 923 konut 38 iş yeri inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Beydağı'nda 923 konut 38 iş yerinin inşaatına başladı. 

Taksim Cami'de genel işçiliğin yüzde 85'i tamamlandı!

Taksim'de temeli 2017 tarihinde atılan caminin genel işçiliğin yüzde 85'lik kısmı tamamlandı.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

iş gayrimenkul Inİstanbul nerede Haberi

iş gayrimenkul Inİstanbul nerede

Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanında inşa edilen Inİstanbul Rezidans'ta 3 bin 565 dairenin yanı sıra 16 ticari ünite bulunuyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. 


Lansmanı 15 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek olan İş GYO Inİstanbul iletişim için 444 72 21 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Projede teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Inİstanbul Konutları 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan dairelere yer veriliyor. Proje toplamda 4 kısımdan meydana geliyor. 


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakın mesafede yükselen Inİstanbul Topkapı'da 1. kısım 1116 bağımsız bölüm, 2. kısım 752 bağımsız bölüm, 3. kısmında 815 bağımsız bölüm, 4. kısım 898 bağımsız bölümden oluşuyor. 


Nef İş GYO Inİstanbul'da sinema, futbol alanları,...