06 / 05 / 2024

iş gayrimenkul ortaklığı bağımsız denetim kurulu üye adayı Cemal Karaoğlu

iş gayrimenkul ortaklığı bağımsız denetim kurulu üye adayı Cemal Karaoğlu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu kimdir? Cemal Karaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu...

Aler Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aler Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alessandro Pacıotti ve Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ytr Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mert Muratcan Yeterler ve Umut Işık ortaklığında kuruldu.

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Uysal ve Kemal Çiğri ortaklığında kuruldu.

Miras bırakılan gayrimenkul için ortaklığın giderilmesi davası açılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras bırakılan gayrimenkullerde ortaklığın giderilmesi davası açılıp açılamayacağını kaleme aldı.

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 380 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed T.E. Abdelfadeil, Karım Ragab A. Nebewah ve Mohamed W.I. Elrify ortaklığında kuruldu.

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

Proje finansmanı kredilerinin yüzde 11'i gayrimenkul sektörünün!

Proje finansmanı kredileri risk bakiyesi 2018'de bir önceki yıla göre yüzde 29'luk artış kaydederek 430 milyar TL'ye ulaştı. Kredilerin yüzde 11'i gayrimenkul sektöründe kullandırıldı.

iş gayrimenkul ortaklığı bağımsız denetim kurulu üye adayı Cemal Karaoğlu Haberi

iş gayrimenkul ortaklığı bağımsız denetim kurulu üye adayı Cemal Karaoğlu

Cemal Karaoğlu kimdir?

ODTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nden 1987 yılında mezun olan Sayın Karaoğlu aynı bölümde 1991 yılında yüksek lisansını tamamlamıştır. 


1988 yılında Imperial College’da araştırma programı ile mesleki hayatına başlamış, 1989-1993 yılları arasında Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.’de proje mühendisi olarak, 1993- 2003 tarihleri arasında Başarı Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de, 2003-2008 yılları arasında ise Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. 


Muhtelif uygulama projelerinin hazırlanması, kontrollük hizmeti, yatırım danışmanlığı vb. alanlarda mühendis ve yönetici olarak görevini sürdürmüştür. 


2008 yılından itibaren Yüksel Proje’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdüren Sayın Karaoğlu ayrıca Başarı Yatırımlar San. ve Ticaret A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 


2010 yılından itibaren İş GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Sayın Karaoğlu, ayrıca Denetimden...