10 / 05 / 2024

iş güvenliği donanımları

iş güvenliği donanımları

Eldiven, gözlük, baret, toz maskeleri ve ayakkabı gibi iş güvenliği donanımlarının tedarik ve dağıtımını bünyesindeki Starline markası altında yapan Ateş İnşaat, ürün yelpazesini geçen yıla oranla yüzde 200 artırdı..

Kripto paraların güvenliği için donanım cüzdan!

Ledger Üst Yöneticisi Pascal Gauthier, kripto paraların güvenliği için donanım cüzdanlarının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Erset, iş güvenliğini artıracak yeni projeler üretiyor!

Elektro lazer dengeleme sistemi ile yüksek iş güvenliği sağladıklarını belirten Erset Platform Şirket Müdürü Alaeddin Devlet Eminer, yaptıkları tasarım odaklı çalışmalar sonucunda platformlarda ağırlık yapan kısımları ortadan kaldırdıklarını vurguladı.

Patronun iş güvenliği yükünü devlet üstleniyor!

Hükümet iş sağlığı ve güvenliği konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimlerinin ücretlerinin ödenebileceği İş Sağlığı ve Güvenliği Fonu için de çalışmalara başladı

İş güvenliğine uymayan işçi tazminat almadan işten çıkarılacak!

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nunda yapılan değişiklik ile artık iş güvenliğine uymayan işçi, hiçbir tazminat ödenmeksizin işten çıkartılabilecek. OSGB Genel Müdürü ve İşyeri Hekimi Dr. Ali Çolak konuyu değerlendirdi.

İnşaatlarda iş güvenliği denetimleri arttı!

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, son zamanlarda meydana gelen işçi ölümleri üzerine denetimleri artırdıklarını belirtti...

İstanbul'da iş güvenliğine uymayan 1700 işyeri kapatıldı!

MTSO ile Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü 'Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi' kapsamında cephe iskelesi kurulum, kullanım ve sökümü, iş güvenliği koşullarını kapsayan bilgilendirme semineri yapıldı.

Asansör güvenliği bölge toplantısı yapıldı!

Asansör güvenliği bölge toplantısı yapıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca " Asansör mevzuatı uygulamalarına ilişkin kamu otoritelerinin farkındalığının artırılması" toplantılarının Akdeniz Bölgesi ayağı Adana'da gerçekleştirildi.

Gaziantep'te inşaat sektörü için işçi güvenliği semineri düzenlendi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Eğitim Projesi'ni hayata geçirdi. Proje kapsamında Gaziantep'te bilgi verildi...

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Yılmaz, Necaattin Çınar tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları başladı!

Bilgi güvenliği farkındalıklarını arttırmak amaçlı Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) çalışmaları başladı.

Kayseri'de iş güvenliğine uymayan 68 inşaata ceza kesildi!

Kayseri'de iş güvenliğine uymayan, yapılan denetimlerde noksanı bulunan 68 inşaat durduruldu. Denetlenen 147 işyerine 1 milyon 408 bin 51 8 TL idari para cezası kesildi.

iş güvenliği donanımları Haberi

iş güvenliği donanımları

Elpen, gözlük, baret, toz maskeleri ve ayakkabı gibi iş güvenliği donanımlarının tedarik ve dağıtımını bünyesindeki Starline markası altında yapan Ateş İnşaat, ürün yelpazesini geçen yıla oranla yüzde 200 oranında artırdı. İş güvenliğinin son derece önemli olduğu gemi inşa sektörüne de çeşidi ürünler verdiklerini kaydeden Ateş İnşaat Dış Ticaret Müdürü Sema Turgut; bu ürünlerin, yurtiçi ve yurtdışında fason olarak üretim yaptıklarını kaydetti. Turgut; kaynak kabloları, camlan, penseleri ve maskelerinin yanı sıra aşındırıcılar, kesme ve taşlama taşlan, zımpara çeşitleri, sanayi testereleri gibi geniş bir ürün gamlannın olduğunu belirtti. Ürün yelpazelerini daha da genişletmeyi istediklerini söyleyen Turgut, "İş güvenliğinde dokuz farklı kategoride gelişen ürünlerimiz mevcut" dedi. Turgut, üretimlerinin yüzde 15'ini Kuzey Afrika ve Ortadoğu'ya ihraç ettiklerini sözlerine ekledi. 


İş güvenliğinin son dönemde yapılan...