06 / 05 / 2024

iş güvenliği taahhütname

iş güvenliği taahhütname

İş Güvenliği Talimatı ve Taahhütnamesi, işyeri yetkilisi ve işçi arasında imzalanıyor. Söz konusu taahhütname ile işçi, işyerinde belirlenen iş güvenliği tedbirlerine uyacağını beyan etmiş oluyor...

İzmir Gültepe halkından adaylara kentsel dönüşüm için taahhütname!

İzmir'de Mahalleler Birliği, 6 Şubat depremlerinden sonra sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm sürecinde olan mahallelerine dair kendilerini hiçbir şekilde mağdur etmeyecek bir süreç için adaylara verilmek üzere taahhütname hazırladı.

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakuş tarafından kuruldu.

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İsmail Birel tarafından kuruldu. 

Güventaş Mühendislik Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Ve İş Güvenliği Malzemeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güventaş Mühendislik Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Ve İş Güvenliği Malzemeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ali Adnan Hüyük tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Promim Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Promim Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Haşim Çetin, Emin Özdemir ve Yasin Bayrakcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Timtaş Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timtaş Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Çıldır tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi; Mehtap Bayramoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 9 Haziran'da 500 bin TL sermaye ile Ataşehir'de kuruldu.

Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı.

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Yılmaz, Necaattin Çınar tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları başladı!

Bilgi güvenliği farkındalıklarını arttırmak amaçlı Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) çalışmaları başladı.

Kayseri'de iş güvenliğine uymayan 68 inşaata ceza kesildi!

Kayseri'de iş güvenliğine uymayan, yapılan denetimlerde noksanı bulunan 68 inşaat durduruldu. Denetlenen 147 işyerine 1 milyon 408 bin 51 8 TL idari para cezası kesildi.

İşçilerin güvenliğinde yeni dönem başlıyor!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen 167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı, çalışma hayatı ve iş güvenliği konusunda çok önemli düzenlemeler içeriyor

iş güvenliği taahhütname Haberi

iş güvenliği taahhütname

İş Güvenliği Talimatı ve Taahhütnamesi!


İşçinin

Adı Soyadı:

Doğum Yeri ve Yılı:

Sigorta Sicil No:

Görevi:


Yukarıda kimliği yazılı .............. oğlu ......... 'nın işyerimizde aşağıda belirtilen şartlara muhakkak surette riayet ederek çalışacağına dair bu talimat ve tutanak muhteviyatı, tarafların serbest irade ve arzusu tahtında tanzim ve imza 

edilmiştir. 


1- İşyerinde alınmış iş güvenliği tedbirlerine tamamen uyacağım. Talimat ve ikaz levhalarının yerlerini değiştirmeyeceğim. 


2- İşyerinin iş güvenliği tedbirlerini belirten ikaz ve levhaları gördüm ve okudum, bu levhalardaki ikazları daima dikkate alacağım. Güvenlik önlemi almadan hiçbir işe girişmeyeceğim,güvensiz ve tehlikeli davranışlarda bulunmayacağım. 


3-Yetkililerin verdiği İş Güvenliğine ait sözlü ve özel talimatları da harfiyen ve aksamadan yerine getireceğim, getirteceğim.


4- Bana verilen görevi bana tarif edildiği şekilde yapacağım. Kendi işimden başka bir işe karışmayacağım. Amirimin verdiği talimata uyacağım. Yetki, bilgim ve görevim dışında...