02 / 05 / 2024

iş gyo adres

iş gyo adres

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

İş GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

İş GYO'da adres değişikliği!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş İstanbul Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde İş Kuleleri'ne taşındı...

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Nurol Park Nurol GYO adres!

Toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Nurol GYO adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri adres!

5 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta yükseliyor.

İş GYO İnistanbul Gala adres bilgileri!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükselen proje 470 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

İş GYO Manzara Adalar lokasyon bilgileri!

Toplam 313 bin 500 metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin ruhsatını aldı!

İş GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi için ruhsatı aldı. Ofis ve ticari birimlerden oluşan İş GYO Finans Merkezi projesinin tamamlandığında yaklaşık 200 milyon dolar değerinde olması öngörülüyor...

İş Gyo İnistanbul Gala ulaşım!

Topkapı İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. İş Gyo İnistanbul Gala ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Manzara Adalar satılık konut!

İş GYO Manzara Adalar satılık konut fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO projesi olan Manzara Adalar ‘da peşin alımlarda indirim yapılıyor.

İş GYO ve Nef Şişecam arazisinde 3 proje daha inşa edecek!

Kentsel Dönüşüm için işbirliği yapan İŞ GYO ve Nef, bu kapsamda İstanbul'un merkezinde dev bir projeye imza atıyor. Firma Şişecam'da hayata geçireceği projelerin ilk halkası olan Inistanbul Gala'yı görücüye çıkardı

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi!

İş GYO İnistanbul Gala teslim tarihi 2018 yılının 2. Yarısı olarak belirlendi. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile inşa edilen İnistanbul Gala projesinde 3565 adet daire yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı bugün gerçekleşecek olan proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

iş gyo adres Haberi

iş gyo adres


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.


Kap Açıklaması:

Yönetim Kurulumuzun 31.03.2017 tarihli kararı doğrultusunda, 850.000.000 TL olan çıkarılmış sermayemizin 2016 yılı kar payından karşılanmak üzere 63.750.000 TL artırılarak 913.750.000 TL'ye yükseltilmesine ilişkin olarak bugün (03.04.2017 tarihinde) Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru...