02 / 05 / 2024

İş GYO Esenyurt market binası

İş GYO Esenyurt market binası

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'taki hipermarket binasını Gimsa İnşaat'a 140 milyon TL bedelle sattı.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Akfen GYO'nun Esenyurt Ibis Oteli'nin değeri belli oldu!

Akfen GYO Esenyurt Ibis Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Esenyurt Ibis'in değeri ne kadar? İşte Akfen Esenyurt Ibis Oteli'nin değer tablosu...

Reysaş GYO, İstanbul Esenyurt'taki deposunu 18 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2642 ada 1 parselde bulunan 41 bin 865 metrekarelik deponun 13 bin 300 metrekarelik alanını "DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş.'ye 1 yıllığına 18 milyon TL+KDV bedelle kiraya verdi. 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Bodrum'dan 1 milyar TL'ye arsa aldı!

Emlak Konut GYO, Muğla Bodrum'da bulunan taşınmazların, toplam 1 milyar 22 milyon 744 bin 320 TL bedelle satın alınmasına ve şirket mülkiyetindeki Esenyurt'ta bulunan taşınmazın 125 milyon TL bedelle satışına ilişkin Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı arasında protokol imzaladı. 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Reysaş GYO Esenyurt'taki deposunu 20 milyon TL bedelle kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan İstanbul Esenyurt'taki 2642 ada 1 parselde yer alan 21 bin 536 metrekarelik arsa CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş'ye 20 milyon TL+KDV bedelle kiraya verildi. 

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

İş GYO Esenyurt market binası Haberi

İş GYO Esenyurt market binası

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan gayrimenkullerden İstanbul Esenyurt'ta bulunan hipermarket binasını Gimsa İnşaat'a sattı.


İş GYO Esenyurt'taki hipermarketini Gimsa İnşaat'a 140 milyon TL bedelle sattı. 


Söz konusu satıştan VUK kayıtlarına göre yaklaşık 80 milyon TL, UFRS'ye göre ise gerçeğe uygun değer artışı ile birlikte 6,9 milyon TL tutarında kar elde edilecek.


Ankara ve Antalya banka binalarını da sattı

İş GYO dün yine Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya Banka Hizmet Binası ile Ankara Kızılay Banka Hizmet Binası'nı sattığını duyurmuştu.


İş GYO bu iki banka binasını İş Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'na 81 milyon 420 bin TL bedelle sattı.


İş GYO Ankara ve Antalya'daki banka hizmet binalarını sattı! 


İş GYO'nun Esenyurt'taki sattığı hipermarketin KAP açıklaması

Portföyümüzde yer alan taşınmazlardan İstanbul Esenyurt'ta bulunan hipermarket binasının...