01 / 05 / 2024

İş GYO Finans Merkezi projesi

İş GYO Finans Merkezi projesi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin inşaat işlerinin Perspektif Yapı İnşaat yapacak. Projenin toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar.

İş GYO Finans Merkezi projesini Cityscape'te görücüye çıkardı!

İş GYO, İstanbul Finans Merkezi (IFM) Projesi maketini ilk kez yatırımcılarla buluşturacak. Bunun yanı sıra Kartal Projesi konsept görsellerini de ilk kez tanıtacak olan İş GYO, Kartal projesine ön talepleri toplamaya da Dubai’de başlıyor....

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla satışlar devam ediyor. Peki Finans Şehir Boulevard'ta konut fiyatları ne kadar? işte Finans Şehir Boulevard ile ilgili ayrtıntılar...

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi B Kule'nin kat irtifakı kurularak tamamlanması halinde bugünkü toplam hasılat değeri KDV dahil 6 milyar 147 milyon 834 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışa çıktı. Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut yer alıyor.

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı!

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı. Peki Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sinpaş Finansşehir Flatofis projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

İş GYO Finans Merkezi projesi Haberi

İş GYO Finans Merkezi projesi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında geliştirmekte olduğu ofis ve ticari alanlardan oluşan karma projesinin inşaat işlerinin Perspektif Yapı İnşaat yapacak. 


71 bin 155 metrekare inşaat alanına sahip olan Finans Merkezi projesi 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede  fitness, eğlence alanları, spor alanları, 7 katlı kapalı otopark, restoranlar bulunuyor. 


İş GYO Finans Merkezi projesinin 8.katından ortak podyuma çıkılacak ve ofis katları da podyum seviyesinin üstünde olacak. 



İş GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin ruhsatını aldı!







İş GYO'nun KAP açıklaması:

İstanbul İli, Ümraniye İlçesinde, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi kapsamında geliştirilmekte olan ofis ve ticari alandan oluşan karma projemizin kaba inşaat işlerinin Perspektif Yapı İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. firmasına yaptırılmasına karar verilmiştir.



Telefon: (212) 325 23 50

Web:...