21 / 05 / 2024

İş GYO İn İstanbul evleri ne zaman teslim edilecek

İş GYO İn İstanbul evleri ne zaman teslim edilecek

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle Topkapı’da yükselen Nef Topkapı İnistanbul projesi 411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. İş GYO İn İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Osman Ataş kimdir?

Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ataş kimdir? Osman Ataş hangi görevlerde bulundu?

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Ata GYO'nın 50 milyon TL'lik kupon ödemesi ve anapara itfası tamam!

Ata GYO'nun 50 milyon TL nominal değerli, 91 gün vadeli, TRFATAY32116 ISIN kodlu, finansman bonosunun kupon ödemesi ve anapara itfası tamam...

Trend GYO yönetim kurulu komitelerini belirledi!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini belirledi. İşte Trend GYO'nın yönetim kurulu komiteleri...

Nurol GYO'nın kayıtlı sermaye tavanı 400 milyon TL'ye çıktı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kayıtlı sermaye tavanının 200 milyon TL'den 400 milyon TL'ye çıkartılmasına ilişkin başvurusu onaylandı...

Martı GYO'nın operasyonel karlılığı yüzde 700,44 arttı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın faaliyet geliri yüzde 139,78 ve operasyonel karlılığı (FAVÖK) yüzde 700,44 oranında artış gösterdi...

Ata GYO'nın 50 milyon TL'lik tahvilinin 6. kupon faizi yüzde 5,4452!

Ata GYO tarafından ihracı gerçekleştirilen 50 milyon TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli tahvilin 6. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 5,4452 olarak belirlendi...

Özderici GYO'nın izahnamesi onaylandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) izahname hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO'dan 2017'de 252 milyon TL net kâr!

Gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Halk GYO'nın 2017'de net kârı geçtiğimiz yıla göre yüzde 134 oranında artarak 252 milyon TL'ye yükseldi.

Nurol GYO N-Finance ile Türkiye'de bir ilk!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Nurol GYO, N-Finance sistemi ile yatırımcısına 48 ay boyunca 3 bin 500 TL ile 20 bin TL arasında getiri garantisi veriyor.

Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO İnşaat işleri sözleşmesini yayınladı.

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CS GYO İnşaat Otomotiv GIDA Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Şenel ve Murat Karagöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bayındır GYO İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır GYO İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed İkbal Cansız tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

İş GYO İn İstanbul evleri ne zaman teslim edilecek Haberi

İş GYO İn İstanbul evleri ne zaman teslim edilecek

411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İş GYO İn İstanbul projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Nef Topkapı inistanbul projesinde 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm yer alıyor.


Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği Nef İş GYO İnistanbul projesinde teslimler 2018 yılında geçekleşecek.


İş GYO İn İstanbul ulaşım bilgileri ;

130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede hayata geçirilen Topkapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


Nef İş GYO İnistanbul iletişim  bilgileri 

Telefon: 444 72...